Rona Hartner, hărțuită și agresată de mai mulți regizori: „Au încercat să mă aibă în pat”. Actrița rupe tăcerea

Data publicării:
Captură video Youtube/ WoWnews
Descriere foto: Captură video Youtube/ WoWnews

Rona Hartner a vorbit despre greutățile pe care a fost nevoită să le înfrunte, de-a lungul carierei sale de actriță.

Rona Hartner a vorbit despre prețul pe care a trebuit să-l plătească de-a lungul timpului, datorită faptului că avea o frumusețe ieșită din comun. Vedeta, stabilită acum în Franța, povestește cum a fost curtată mereu de fel de fel de bărbații, unii chiar din domeniul ei și din anumite poziții cheie, doar pentru majoritatea o vedeau a fi un „trofeu”, pe care îl aruncau însă, după ce obțineau tot ce își doreau. 

„Pe mine, frumusețea m-a ajutat, dar m-a și încurcat. Am avut și castinguri de film, în Franța, pe care le-am pierdut, tocmai pentru că eram prea frumoasă. Pot să cred că mulți bărbați care m-au curtat o făceau numai pentru frumusețe, că păream un trofeu agățat de mâna lor. Au fost foarte multe persoane care s-au dat la mine. Frumusețea poate fi un atu, dar poate fi și un handicap.

Când reprezinți un sex-simbol, nu te întreba de ce toată lumea se dă la tine. Iar dacă nu mai ești sex-simbol iubitul te poate părăsi, nu concepe că nu mai ești frumoasă. O femeie poate să arate într-o zi de 20 de ani, în alta, de 100 de ani, din cauza unor probleme, femeia este ca valurile mării, se schimbă în permanență. Frumusețea a fost și un handicap, mulți bărbați au încercat să mă aibă în pat numai pentru că eram frumoasă, decorativă”, a declarat Rona Hartner, potrivit impact.

Te-ar putea interesa și: Obiceiul pe care Rona Hartner îl are zilnic, după ce a învins cancerul: „Este un miracol ce mi s-a întâmplat”

„Am fost hărțuită de diferiți regizori”

De curând, mai multe actrițe din România au scos la iveală faptul că acest domeniu nu este deloc unul ușor, întrucât regizorii abuzează adesea de putea lor și hărțuiesc sexual actrițele. Același lucru s-a întâmplat și în cazul ei, povestește Rona, care spune că va scrie o carte unde va relata pe îndelete traumele prin care a trecut.

„Da, am fost hărțuită de diferiți regizori, am fost și agresată de un regizor, vreau să scriu și o carte, despre lucrurile acestea. Nu ca să mă victimizez, ci ca să arăt care a fost drumul spre iertare.

Raportul pe care îl am eu cu violența e ca și cum o mașină cu care mergi liniștit este lovită brusc în trafic. Cred că este important, ca atunci când avem o problemă de genul acesta, să învățăm să iertăm”, a mai declarat actrița, pentru sursa citată.

Citește și: Rona Hartner, povestea sărutului cu Ștefan Bănică: „Nu mai era căsătorit cu Mihaela Rădulescu”

Actrița nu este de acord cu operațiile estetice

Chiar dacă timpul a trecut și s-a făcut resimțit și asupra fizicului ei, Rona Hartner spune că nu va apela niciodată la operațiile estetice. Vedeta consideră ridurile ca fiind firești, iar singurele trucuri la care apelează sunt sportul și alimentația sănătoasă. 

„Sunt total împotriva operațiilor estetice, pentru că este ca și cum vrei să ascunzi mizeria sub preș. Eu dacă fac sport fac pentru sănătate, dau kilogramele jos tot pentru sănătate. Operațiile estetice mi se par o agresiune a corpului, deci, nu mi-aș face. De ce să fac operații, anestezii? Ca să ce? Ca să-mi dispară un rid de pe frunte?

N-am nicio injecție cu acid hialuronic pe față, n-am făcut în viața mea. Când faci în fiecare dimineață o oră de adorație și de rugăciune, în tăcere, din momentul acela începi să întinerești. Când știi că toate problemele tale le suporți cu Dumnezeu, seninătatea aia se vede pe chip. Și, așa, pari mai tânăr, chiar dacă în suflet simți că ai 50 de ani. Desigur, poți să simți și un pic de oboseală.”, a mai dezvăluit aceasta. 

VEZI și: Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu cancerul: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel