Rona Hartner, povestea sărutului cu Ștefan Bănică: „Nu mai era căsătorit cu Mihaela Rădulescu”

Data publicării:
Sursa foto: Rona Hartner, Ștefan Bănică/ Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Rona Hartner, Ștefan Bănică/ Instagram

Rona Hartner a vorbit despre sărutul pe care l-a avut cu Ștefan Bănică Junior, în urmă cu 20 de ani.

Rona Hartner și-a amintit recent despre pelicula „Sexi Harem Ada Kaleh”, film în care a jucat alături de Ștefan Bănică Junior, în urmă cu 20 de ani și care a rămas în istoria cinematografiei românești. Artista are doar cuvinte de laudă la fostul ei coleg de platou, cu care a avut și o scenă ceva mai intimă. Cântărețul nu mai era atunci căsătorit și, astfel, extrem de multe femei sperau să-i ajungă la inimă. 

„Ștefan Bănică e un profesionist, lucru pe care îl cunoaște multă lume. În pelicula respectivă, una care face parte din preferatele mele de altfel, m-aș fi așteptat la altceva, poate! Practic, am avut o singură scenă mai fierbinte, dacă-i pot spune așa.

Un simplu sărut. Regizorul a venit la noi, așa cum se obișnuiește, și ne-a spus că trebuie să ne pupăm. Prin surprindere. A fost ceva de genul unui quick, cum spun englezii unui sărut rapid. O chestie absolut normală, fără nicio atracție specială.

Pe atunci, Ștefan Bănică nu mai era căsătorit cu Mihaela Rădulescu, dacă nu mă înșel, și cred că multe fete suspinau după el, dar mai mult decât acel sărut nu a existat nimic. Nici o atingere, nimic!”,  a dezvăluit Rona Hartner potrivit playtech.

Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu cancerul: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

 

Cum au arătat filmările

Celebrul film a adus în același platou mai mult nume consacrate din lumea cinematografiei, precum Stela Popescu, Tamara Buciuceanu, Jean Constantin, Ileana Constantin și Alexandru Arșinel. Cu toate acestea, Rona Hartner spune că atmosfera de la filmări a fost una foarte relaxantă, unde distracția nu a lipsit nicio clipă.

„În filmul acela m-am distrat copios. Nu cred că a fost zi de filmare în care să nu râdem din pricina glumelor lui Jean Constantin. Rolul meu, dar și pe cel al Ștefan, lăsa să se întrevadă doi tineri și ușori șmecheri, dar și pe jumătate prostuți. O combinație care cred că a avut mare succes, de altfel”, a adăugat artista.

Rona Hartner, confesiuni despre cele mai grele momente din viața sa. Cum a reușit artista să treacă peste: „Am plâns și mi s-a rupt inima, dar...”

 

Rona Hartner, în competiție cu Ștefan Bănică

Mai mult, vedeta a recunoscut faptul că nici până astăzi nu a încetat să-i urmărească activitatea profesională lui Ștefan Bănică, motiv pentru care vrea să-i facă o mică „concurență”. Aceasta îi admiră foarte mult show-urile pe care le organizează anual în preajma sărbătorilor de Crăciun, drept urmare a creat, la rândul ei, un nou concept de acest gen.

„Intenționez să-i fac o mică concurență, pe cât o să pot. Ștefan Bănică organizează de ani mulți acel concert de Crăciun. M-am gândit să-i urmez într-un fel exemplul și anul acesta am să propun și eu ceva. Va fi un spectacol cu scene din filmele mele pe care le-am jucat în străinătate.

Show-ul se va numi „This is Rona!” și va fi programat în preajma Crăciunului, cel mai probabil la Cinema PRO, din centrul Bucureștiului”, a mai mărturisit ea, pentru sursa citată.

Rona Hartner, terapia care a ajutat-o să se refacă după chimioterapie. Actrița a învins cancerul de colon: „Nici nu mai am nevoie să fac alte investigații”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel