Rona Hartner, confesiuni despre cele mai grele momente din viața sa. Cum a reușit artista să treacă peste: „Am plâns și mi s-a rupt inima, dar...”

Data publicării:
Captură video Youtube/ WoWnews
Descriere foto: Captură video Youtube/ WoWnews

Rona Hartner și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa. 

Rona Hartner este una dintre cele mai apreciate artiste. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze,  Rona Hartner a trecut printr-o perioadă extrem de grea, suferind de cancer la colon. Primele semne ale acestei boli au apărut în 2017, însă diagnosticul crunt a venit abia doi ani mai târziu. După multe ședințe de chimioterapie și tratamente serioase, actrița a spus că a început să se simtă mai bine, iar boala nu a recidivat.

Și asta nu a fost tot! Artista a divorțat de omul lângă care părea fericită și împlinită. Chiar dacă se înțelegeau de minune, cei doi au decis să pună punct relației în pandemie, când extrem de multe cupluri s-au despărțit. Acum, actrița spune că i-a blocat chiar și numărul de telefon al fostului ei partener, pentru că nu vrea să se ajungă iar la o apropiere între ei.

”Eram foarte suflete pereche dar multă lume a divorțat în timpul pandemiei. Noi am fost sechestrați 3 luni în casă. Acum suntem separați. Nunta a fost genială. Am făcut nunta pe ascuns, așa a vrut el. A fost frumos, dar și ciudat ce s-a întâmplat între noi. Era toxică relația.

Ne-am văzut și timp de un an de zile ne-am gândit dacă nu e cazul să ne împăcăm. Acum de Paște am decis că nu. Atunci, în sfârșit, i-am blocat telefonul. Am divorțat din octombrie în acte și eu i-am blocat telefonul în aprilie. Eram totuși în contact, dar nu era bine nici pentru el, nici pentru mine. Acum ne vedem, ne salutăm, din când în când mă invită să bem o bere împreună când ne întâlnim întâmplător pe plajă, dar nu exagerăm. Nu am rămas deloc dușmani, dar nici nu putem să riscăm să ne apropiem, nu mai merge .În orice caz, locul din inima mea e liber, acum nu mă proiectez. Stau cu Dumnezeu, mă închin, profit de viață, de tot ce se întâmplă și nu mă gândesc la altceva.", spunea Rona Hartner, în emisiunea online WOWnews.

Cum a trecut Rona Hartner peste greutățile din viața sa

Artista a recunoscut că arta și rugăciunea au ajutat-o să depășească toate momentele grele din viața sa. 

 „Am și plâns și mi s-a rupt așa inima, dar mi-am făcut rugăciunea. Și m-am așezat la mine la computer și am compus o piesă – «No way out», exact unde eram și mi se părea că nu am nicio ieșire din chestia asta.

A doua zi am mai compus o piesă. A treia zi am mai compus o piesă și am făcut într-o săptămână un album. Și de la chestia asta am început să urc panta!

Eu nu am faza asta cu depresia. Și, în primul rând, eu mă închin o oră și jumătate pe zi. Pentru mine, stânca mea e Dumnezeu.

În Psalmi, e «stâncă». În sensul că, la un moment dat, ai ceva în interiorul tău care e solid, care nu se clatină. Pentru că multe chestii se clatină în jurul tău.

Oamenii se schimbă, cei mai schimbători sunt oamenii, nu știu dacă vă zic o noutate. Astăzi este alb, mâine este negru, oamenii se schimbă mai rău ca niște cameleoni, deci nu te poți baza pe oameni.

Dacă nu mă rog o oră și jumătate pe zi, nu sunt «mentally sane». Dimineața, duc fata la școală și la 8:30 am o slujbă care durează jumătate de oră. După aceea, la ora 10:00 încep treaba!”, a declarat Rona Hartner pentru cancan.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel