Rona Hartner, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu cancerul: „Îmi pierdusem vocea, memoria şi dicţia!”

Data publicării:
Rona Hartner, foto Antena 1
Descriere foto: Rona Hartner, foto Antena 1

Rona Hartner a rememorat clipele teribile prin care a trecut în lupta cu cancerul.

Rona Hartner a fost diagnosticată  cu cancer la colon, în urmă cu câțiva ani. Din fericire, boala a fost depistată la timp, astfel că tratamentele medicale au ajutat-o să se vindece. Artista a fost supusă unor tratamente dure, cu chimioterapie. 

 

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, aduce în faţa telespectatorilor 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie. Printre aceştia se numără şi perechea Rona Hartner şi Johny Romano sau Tuşa şi nepotul, după cum chiar ei şi-au spus, duo ce s-a cunoscut chiar pe platoul transforming show-ului. Tot acolo au făcut şi dezvăluiri ce aveau să îi lase fără cuvinte pe toţi cei prezenţi. 


Fire veselă şi dezinvoltă, Rona Hartner a povestit despre clipele teribile prin care a trecut, în lupta cu cancerul: „Am avut acum trei ani o mare cumpănă a vieţii. Am traversat un cancer...îmi pierdusem vocea, memoria şi locuţiunea. Nu mai aveam dicţie. Era foarte greu! Ca artist, să îţi pierzi memoria, să nu îţi mai ştii piesele tale...A fost cumplit! Din fericire, m-am reinventat!”, a povestit artista. Ce alte dezvăluiri au mai făcut cei doi, telespectatorii vor putea afla urmărind primul episod Te cunosc de undeva!, difuzat sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

 

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

 

 

Rona Hartner, terapia care a ajutat-o să se refacă după chimioterapie. Actrița a învins cancerul de colon: „Nici nu mai am nevoie să fac alte investigații”

 

Artista a dezvăluit, într-un interviu pentru Viva, că în perioada pandemiei s-a dedicat recuperării post tratament canceros. După chimioterapie, organismul actriței era slăbit, astfel că a apelat la unele proceduri menite să ajute organismul să elimine toxinele. 

 „Am avut timp să îmi revin, să mă refac după problemele de sănătate cu cancerul. Am înotat în fiecare dimineață în apa rece a Mediteranei  și m-a ajutat să elimin toxinele de la chimioterapie. Analizele generale mi-au ieșit foarte bine. Doctorul meu mi-a spus că nici nu mai am nevoie să fac alte investigații”, a povestit actrița. 


A făcut tratamentele în Franța

„Chimioterapia făcută în Franța a fost foarte grea, dar am suportat tot protocolul și am avut doi ani să îmi revin. Nu am mai avut concerte, nu a mai fost haos. Se zice că de șapte ani ai nevoie ca să îți revii, dar eu am avut nevoie de un an. Pot să spun ca înotul m-a ajutat foarte mult”, a mai spus actrița. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel