Obiceiul pe care Rona Hartner îl are zilnic, după ce a învins cancerul: „Este un miracol ce mi s-a întâmplat”

Data publicării:
Sursa foto: Rona Hartner, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Rona Hartner, Instagram

Rona Hartner a dezvăluit cum se simte după lupta cu cancerul.

Rona Hartner a trecut printr-o grea cumpănă, în urmă cu câțiva ani, când a fost diagnosticată cu cancer la colon. Din fericire, artista a descoperit la timp diagnosticul crunt, iar cu multe tratamente și cu chimioterapie a reușit să treacă cu bine peste. Acum, aceasta spune că se simte mai bine ca niciodată și obișnuiește să-și evalueze starea de sănătate de două ori pe an. Actrița este, în continuare, uimită de pericolul mare peste care a trecut și consideră că recuperarea atât de rapidă este un dar de la Dumnezeu.

„Foarte bine. Cred că se vede că sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Merg la control din 6 în 6 luni. Acum mi-au ieșit analizele impecabile. Mai am de făcut în ianuarie. Din fericire, sunt foarte bine și mă simt foarte bine. Și am început să pot să-mi intru în tonusul meu normal. Pentru mine este un miracol ce mi s-a întâmplat, adică îmi dau seama că… marile sechele după chimioterapie trebuia să dureze 7 ani și la mine au dispărut într-un an. Cred că Dumnezeu mă iubește enorm, că mă răsfață.”, a declarat Rona Hartner, potrivit ciao.

Rona Hartner, povestea sărutului cu Ștefan Bănică: „Nu mai era căsătorit cu Mihaela Rădulescu”

 

Obiceiul pe care îl are Rona Hartner în fiecare dimineață

Chiar dacă a trecut prin multe tratamente dure, Rona Hartner mărturisește că niciodată nu și-a pierdut speranța. Mai mult, aceasta a dezvăluit ce face mereu dimineața, pentru a-i merge bine mereu.

„Nu m-am lăsat  niciun pic în niciun fel de groapă sufletească. Pentru că în fiecare zi trebuie să ne ordonăm cei 15.000 de neuroni în noi care se nasc, înspre credință. Că dacă nu începem prin a fi credincioși și necredința se infiltrează. Trebuie, în fiecare dimineață, când ne trezim, să zicem “Doamne, cred în Tine”. Măcar atât. Și să le spunem neuronilor noi “Tu vii într-un corp care crede. Tu trebuie să te aliniezi la ceea ce cred eu”. Și să spui corpului tău “Rămâi în aceeași zonă. Crezi și trebuie să creștem în credință în fiecare zi”. O relație cu Dumnezeu e importantă.

Atunci lucrurile se întâmplă într-un alt fel, mult mai minunat și viața e o surpriză permanentă. Dumnezeu, în primul rând, ne pregătește surprize. Nu trebuie să ne fie frică niciodată de viitor pentru că surprizele lui Dumnezeu sunt obligatoriu agreabile.”, a continuat aceasta. 

Rona Hartner, devastată de moartea tatălui său. Artista nu a putut să treacă peste această pierdere: ”Eu i-am închis ochii”

 

„Sunt tânără divorțată”

Chiar dacă toată lumea se întreabă dacă artista are sau nu de gând să-și mai refacă viața, după divorț, aceasta se consideră a fi extrem de fericită cu statutul pe care îl are acum. 

„Stau foarte bine. Sunt tânără divorțată. Fresh divorțată. N-am nicio problemă în sensul ăsta. Poate cred că nici n-am vocație de a fi căsătorită. Nu cred că am chestia asta cu căsătoria, rezist rău în captivitate. Uită-te și tu la Caii de la Letea, ce liniștiți sunt, de o viață liberi. Dar care e problema? Nu e nicio problemă… De ce trebuie să fii neapărat legat?

Iubirea, căsătoria, toate acestea sunt niște concepții foarte frumoase care au și ele și frumusețea, și crucile lor. Nu știu dacă asta e crucea mea…. Cred că mai degrabă trebuie să-mi port crucea de celibatară, consacrată și să mă bucur de viață așa cum mi-a dat-o Dumnezeu. Și să demonstrez că se poate și altfel. Fiecare cu destinul lui.”, a mai spus actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel