Rona Hartner, dieta „de urgență”. Minus 6 kilograme în 10 zile: „La orice vârstă se slăbește, nu există limită”

Data publicării:
Rona Hartner, foto Instagram
Descriere foto: Rona Hartner, foto Instagram

Rona Hartener se reinventează după divorțul de DJ-ul francez Herve Camilleri. Actrița are o nouă siluetă, cu șase kilograme mai ușoară. 

Rona Hartner a slăbit un număr record de kilograme în doar 10 zile. Celebra actriță a dezvăluit dieta care a ajutat-o să elimine kilogramele în plus și spune că hidratarea a avut un rol decisiv. 

 

“Am început o cură de slăbire cu ceai și îmi priește de minune, plus că beau foarte multă apă, ceea ce mă ajută să îmi hidratez corpul. În zece zile am reușit să slăbesc șase kilograme. După ce am scăpat de kilogramele acestea mă simt altfel, mult mai ușoară și mai bine. M-am panicat puțin, nu credeam că voi mai slăbi așa ușor la vârsta mea, însă iată minunea. Chiar vreau să le spun doamnelor că la orice vârstă se slăbește, nu există limită”, a declarat actrița pentru impact.ro.


Actrița spune că a reușit să ținăn dieta în ciuda poftelor și a supărările, fiind convinsă că necazurile sunt dușmanul siluetei. 

”Pe lângă asta, nu mănânc nimic între mese, beau doar apă și cam atât. Mai scap și o carne, și o rață, când mai merg undeva pentru că sunt pofticioasă, asta este, dar nu în exces. De multe ori și necazurile îl îngrașă pe om. Eu, trecând printr-un divorț, așa mi s-a întâmplat”, a adăugat ea.


Motivul divorțului de DJ-ul francez Herve Camilleri

 

Rona Hartner și iubitul francez au ales să meargă pe drumuri separate după 3 ani de relație și 1 an și jumătate de căsnicie. 


 
„Pe cât era de bine, pe atât era de rău. Ideea este că noi ne-am înțeles, focuri de artificii, muzică, aceleași gusturi, ne înțelegeam bine din toate punctele de vedere. Problema este că după căsătorie am numărat la un moment dat toate scandalurile, am avut 55 de certuri într-un an”, a declarat Rona Hartner în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”. 


Artista spune că s-au certat o săptămână întreagă din cauză că au fost de acord asupra unui subiect: „Cred că a intrat un duh de zizanie între noi și nu s-a mai putut găsi niciun echilibru”, a completat vedeta. 


Rona Hartner spune că toate certurile au apărut după căsătorie, iar ea împreună cu DJ-ul francez Herve Camilleri nu ar putea fi decât frați. Chiar dacă încă nu își vorbesc și până acum au rezolvat doar lucrurile administrative,  atunci când vor fi pregătiți vor avea o discuție despre ceea ce i-a adus în pragul divorțului. 


„Avea momente când îl apucau nervii, aveam totul, nu se putea să nu fim fericiți. Eram pe val, făceam muzică, casă pe malul mării. Am petrecut izolarea la plajă. Cât de rău să îți fie să faci izolarea pe plajă”, a spus celebra artistă. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel