Romanița Iovan, modalitatea prin care își ține fiul departe de vicii. Ce relație au cei doi

Data publicării:

 Romanița Iovan are o metodă specială de a îl educa pe fiul său.

Romanița Iovan și-a crescut singură fiul după moartea soțului ei. Albert are acum 17 ani, iar el prezintă un viitor strălucit, totul mulțumită mamei sale și educației pe care a oferit-o aceasta. După cum a zis și acum mai mulți ani, Romanița Iovan păstrează o comunicare eficientă cu fiul ei. Acest aspect stă și la baza educației pe care a primit-o Albert.

Vezi și: Fiul Romaniței Iovan, despre relația cu mama sa. Cum se înțeleg cei doi: "Nu am apucături din astea de adolescent"

În cadrul unui interviu, Albert și Romanița Iovan au vorbit despre viața de acasă și cum reușesc cei doi să păstreze sănătoasă relația mamă-fiu.

„Mă uit la mama cum m-a crescut ea pe mine. Eu nu stau să mă gândesc să nu fac diverse chestii, doar că așa zice mama”, a specificat Albert Iovan, la EGO Life

Păstrându-și discursul, Romanița Iovan admite din nou că educația este tot ce contează în creșterea fiului ei,păstrând aceeași comunicare eficientă despre care vorbea cu ani în urmă.

„Contează educația, contează foarte mult să vorbești cu copilul, să-i explici ce este bine și ce nu este. Albert nu a văzut în casă să fumez, să beau alcool sau alte instrumente care dau o stare de bine. La mine starea de bine este dacă ascult o muzică, dacă dansez în mijlocul covorului. Sau fac sport și mă uit la un film.

Vezi și: Romanița Iovan rupe tăcerea despre prietenia și ajutorul acordat lui Irinel Columbeanu: "Lucrurile acestea trebuie să rămână personale"

Apropo de educație, Albert spune bună ziua și unui om de pe stradă care mătură. Dacă s-a întâlnit cu o fată, s-a dus și i-a cumpărat un buchet de flori înainte. Important este să petreci timp cu copilul tău. Asta s-a întâmplat și se întâmplă în continuare în cazul nostru.

M-am ocupat de Albert, am petrecut timp cu el. La mine nu a fost situația să mă duc la muncă și să mă întorc când copilul dormea. Am serviciul în aceeași locație în care am și locuința. Oricum ar fi fost, eu mi-am creat toate condițiile astea, pentru a fi apropiată de copilul meu. Controlul asupra copilului trebuie să fie în sensul bun. Dacă se întâmplă ceva rău, eu trebuie să fiu prima persoană pe care o sună.”, a conchis și mama lui, Romanița, potrivit sursei menționate.

Detaliând interacțiunile dintre ei, Romanița admite că se simte diferența de vârstă, mai ales că aduce vorba și despre compatibilitatea ascendenților:

„Se completează ego-ul, la diferență de 42 de ani. Nu este cea mai importantă zodia, cât este ascendentul. Eu am ascendentul în Leu, iar Albert în Scorpion. El își manifestă gândurile, nu le ascunde, tot timpul am zis că dintr-o contradicție poate să iasă lucruri frumoase. Ajungem la un consens în cele din urmă. Sunt de acord cu ce spune el, iar el este de acord cu ce spun eu”, a precizat Romanița, la Ego Life.

Vezi și: Romanița Iovan, secretul unei siluete de invidiat. Ce dietă ține și cea bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol: „Un mic truc este...”

Albert, la rândul său, punctează faptul că e deranjat de vorbitul tare la telefon, deși e conștient că mama lui este foarte prinsă în viața profesională.

„Mama e tot timpul cu show-ul, dar nu în sensul rău. Mă deranjează când vorbește tare, la telefon. Nu ne certăm, nu avem certuri mari. Nu prea avem de ce să ne certăm”, a declarat și fiul creatoarei de modă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel