Romanița Iovan, secretul unei siluete de invidiat. Ce dietă ține și cea bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol: „Un mic truc este...”

Data publicării:

Romanița Iovan a dezvăluit cum a reușit să slăbească 24 de kilograme.

Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute apariții din showbizul românesc. Vedeta este apreciată și admirată pentru cariera de succes, dar și pentru felul în care arată. Deși are 58 de ani, creatoarea de modă arată impecabil. Romanița Iovan are o siluetă de invidiat, motiv pentru care multe doamne și domnișoare s-au întrebat cum reușește să se mențină în formă.

Creatoarea de modă a recunoscut că a luat în greutate 24 de kilograme în momentul în care a rămas însărcinată, însă a reușit să le dea jos într-un timp scurt. Recent, Romanița Iovan a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Romanița Iovan, secretul unei siluete de invidiat

„Rutina mea este, de fapt, un stil de viață echilibrat pe care l-am adoptat. Dieta este importantă (a fost dintotdeauna) și consum cu moderație alimentele care îmi plac. Poate că sunt o norocoasă, metabolismul mă ajută, am gene bune, dar este adevarat că, în cazul dulciurilor, le aleg cu grijă și număr caloriile. Nu consum alcool și nu fumez – dar aceasta este o alegere personală –, beau în schimb multă apă plată și fac zilnic exerciții fizice.

Evident că sunt preocupată de estetica frumosului și îmi acord momentele mele de răsfăț: merg la salonul de înfrumusețare, la spa, folosesc creme și soluții anti-aging.

Ah, și un mic truc este carafa cu apă în care se pune un ban sau o linguriţă de argint și busuioc proaspăt şi se lasă peste noapte. A doua zi se bea, pe stomacul gol, toată apa respectivă, 750 ml. Dacă ne gândim, de altfel, în istorie, pe perioada pandemiilor, cei bogați erau mai feriți, pentru că ei serveau mâncarea și băutura în servicii din argint.”, a spus Romanița Iovan pentru Viva!

Romanița Iovan: Secretul constă în numărul de calorii

Creatoarea de modă a dezvăluit cum a reușit să slăbească 24 de kilograme, după ce a născut.

”Da, în timpul sarcinii am pus 24 kg. A fost o provocare pentru mine să „scap de ele, dar am avut o ambiție de fier. Făceam câte două ore de sport zilnic, o oră cardio și o oră fitness, și așa am reușit în 6 luni. Am consumat întotdeauna cu moderație alimentele care mi-au plăcut. Secretul constă în numărul de calorii. Practic, nu consum mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Mănânc fructe de sezon și salate, pește și foarte puțină carne”, a mai spus Romanița Iovan pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Ce educație i-a oferit Romanița Iovan fiului său: ”Nu faci copil pentru tine”. Regretatul pilot Adrian Iovan, rol important în creșterea lui Albert



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel