Fiul Romaniței Iovan, despre relația cu mama sa. Cum se înțeleg cei doi: "Nu am apucături din astea de adolescent"

Data publicării:
Romanița Iovan și fiul ei, sursa facebook
Descriere foto: Romanița Iovan și fiul ei, sursa facebook

Romanița Iovan și fiul ei au dezvăluit care este relația dintre ei, dar și alte detalii inedite din viața lor.

După pierderea fostului său soș, Romanița Iovan și-a crescut singură fiul. Acum, Albert are frumoasa vârstă de 15 ani, iar mama sa este tare mândră de el. Recent, cei doi au fost invitați în platoul emisiunii  „Vorbește lumea”, acolo unde au vorbit despre relație dintre ei, dar și cum se înțeleg. Vedeta a mărturisit că între ea și fiul său există întotdeauna comunicare și că întotdeauna au pus mare preț pe respect. De asemenea, Romanița Iovan a precizat că nu i-a impus niciodată anumite reguli fiului său.

 

„Este în plină creștere, dar are preocupări în fiecare zi. Indiferent ce frică am eu când îl aștept pe copilul meu că nu apare la ora la care a zis că vine acasă, gândindu-mă că el s-a bucurat în ziua respectivă nu trebuie să ne îngrijoreze, ci dimpotrivă. (…) În primul rând trebuie să existe comunicare, practic copilul să îți devină prieten, iar mama să îi devină prieten.

Albert primește de la mine o informare ce trebuie să facă sau să nu facă, iar el trece fluxul minții și trage concluzia că am dreptate sau nu. Comunicarea trebuie să fie reciproc avantajoasă. (…) E foarte important să dai opțiuni copiilor. Trebuie să-l lași să-și dezvolte pasiunea până la refuz. El gătește mai mult ca mine”, a declarat Romanița Iovan la PRO TV.

 

Albert, despre relația cu mama sa

 

Albert, fiul Romaniței Iovan a declarat că se bucură să aibă o relație deschisă cu mama sa, care îl înțelege întotdeauna și îi este aproape necondiționat.

„Mama mă înțelege foarte, foarte bine. Nu am apucături din astea de adolescent. Cred că e o mamă foarte bună. Mă lasă să fac tot ce vreau, dar nu am nici așteptări mari, adică să merg la petreceri sau lucruri din astea. Eu îmi fac treaba pe YouTube și mă antrenez fizic. Astea sunt preocupările mele”, a spus tânărul.

 

Albert Iovan a ținut să precizeze că au fost puține momente în care mama sa l-a pedepsit.

„N-am mai avut o pedeapsă de foarte mult timp. Nu e ea cu pedepsele așa mari. Poate că acum 4-5 ani nu am avut voie să mă joc pe playstation o lună sau ceva de genul. Nu mai știu ce am făcut. (…) Nu mi-a făcut niciodată program. (…) Îmi place să gătesc. Ea mănâncă numai salatele ei și dacă i le fac eu zice că nu sunt bune”, a mai spus Albert Iovan la „Vorbește lumea”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel