Români deportați din Mexic. Mamă: M-au amenințat. „Ești pe teritoriul nostru și autoritățile îți pot lua copilul”

Data publicării:
Mamă și copil, foto Unsplash/ autor: Liv Bruce
Descriere foto: Mamă și copil, foto Unsplash/ autor: Liv Bruce

O româncă deportată din Cancun, Mexic, alături de bebelușul ei, a povestit prin ce a trecut sâmbătă, 30 ianuarie. 

Într-o postare pe Facebook, Georgiana Năstase a făcut publică întâmplarea prin care a trecut pe 30 ianuarie 2021.

Georgiana Năstase a povestit că, la sfârșitul lunii ianuarie, avea planificată o călătorie în familie către o destinație caldă: Cancun, Mexic. S-a numărat, alături de bebelușul ei, printre românii deportați fără să știe de ce. 

„Am pregătit plecarea destul de sceptici știind că în vreme de Covid orice se poate întâmpla. Am fost bucuroși când ne-am văzut în avion și deja cu zâmbetul pe buze și parcă uitasem și de oboseala celor 13-14 ore de călătorit când am coborât și ne îndreptăm către controlul pașapoartelor. Am ajuns toți cinci la ghișeu (mamica + bebe, soț, mama și soacra), iar după verificarea actelor, eu și mama mea am fost invitate să-l urmam pe agentul de la vamă, fără mai multe detalii. Am ajuns într-o încăpere cu mai mulți romani (unii de pe zborul nostru Lufthansa, alții de pe cel de Air France) unde ni s-a cerut să completam o fișă cu datele noastre și scopul călătoriei. Erau semne că nu avem voie cu telefoane mobile și ceilalți romani ne-a spus că ni le vor confisca dacă le folosim. Și de aici lucrurile au început să ia o întorsătură ciudată.”, a scris Georgiana Năstase pe Facebook.

Citește articolul integral pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Calatorii


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel