Ritualul pe care îl are Teo Trandafir dimineață pentru o viață prosperă și fericită: „Eu am înțeles un lucru în viața asta”

Data publicării:

Teo Trandafir a dezvăluit ce face în fiecare dimineață de ani de zile.

Teo Trandafir și-a schimbat de ceva vreme locul de muncă, însă prezentatoarea spune că obiceiurile vechi i-au rămas aceleași. Chiar dacă aceasta a dat TV-ul pe radio, din mai multe circumstanțe care au determinat-o să facă acest lucru, precum faptul că i s-a închis proiectul de la Kanal D, vedeta spune că ritualul de dimineață rămâne același, chiar dacă emisiunea de la radio începe târziu, după ora prânzului. Astfel, vedeta nu pierde nicio clipă timpul și este în picioare de la prima oră a dimineții. 

„Nu există ore nepotrivite și neprielnice, există oameni nepotriviți și neprielnici. Mă trezesc întotdeauna la aceeași oră, am același ritual, la ora 6 sunt în picioare, la 06:30 sunt în grădină și ud gazonul.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit cancan.

Te-ar putea interesa și: Cum a reacționat fiica lui Teo Trandafir, când a auzit că mama sa nu mai lucrează în televiziune: „Am zăpăcit-o”

Motivul pentru care se trezește dimineața

Dacă pentru multe persoane este un chin trezitul de dimineață, Teo Trandafir spune că a învățat această lecție în timp. Vedeta mărturisește că acesta este secretul unei vieți fericite, prospere și fix așa cum ți-ai imaginat-o. Aceasta a luat lecțiile de la anumiți milionari, își amintește ea, care se trezeau înainte de a se face lumină afară. Astfel, Teo Trandafir consideră ora 6 ca fiind una decentă, și nu un chin.

„Eu am înțeles un lucru în viața asta. Dacă vrei să trăiești viața așa cum trebuie și așa cum ți-ai dori și să fii prosper, trebuie să te trezești dimineață. Eu am cunoscut milionari pe care i-am întrebat „domnule, cam pe la ce oră te trezești?”, iar răspunsul a fost „la 4, pentru că trebuie să-i prind și pe americani, trebuie să-i prind și pe ai mei”. N-am ajuns încă să mă trezesc la ora 4, dar măcar la un 6, mi se pare decent.”, a continuat aceasta.

Pe aceeași temă: Ce spune Teo Trandafir despre revenirea în televiziune. Vedeta a rămas fără emisiunea de la Kanal D

Cum obține succesul pe plan profesional

Faptul că a mai făcut această meserie și înainte și faptul că vine deja cu o experiență de ani de zile în televiziune ar presupune ca vedeta să facă totul cu o lejeritate aparte. Cu toate acestea, Teo Trandafir neagă teoria și mărturisește că nu și-ar putea privi niciodată locul de muncă cu relaxare, întrucât sunt mai mulți factori pe care trebuie să-i iei zilnic în considerare și care îți generează, implicit, succesul.

„Depinde cât ești de serios. Dacă îți faci meseria cu relaxare, s-ar putea să nu-ți iasă. Trebuie să te pregătești, iar pregătirea nu presupune multă relaxare. Este o emisiune zilnică, trebuie să fii disciplinat, trebuie să ajungi la o anumită oră, nu poți să întârzii niciodată. Nu poți să nu intri atunci când e de intrat. Sunt alte reguli, dar sunt reguli.”, a mai spus Teo Trandafir pentru sursa citată.

VEZI și: Cristi Brancu, motivul pentru care nu s-a suportat Teo Trandafir. Cei doi nu și-au vorbit timp de 20 de ani: „Relația noastră a început prost”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel