Rică Răducanu consumă toată pensia pe medicamente: „Nu se poate trăi aşa! Eu iau câte 9 pastile pe zi”

Data publicării:
Captură video Youtube/ SPORT.RO
Descriere foto: Captură video Youtube/ SPORT.RO

Rică Răducanu se plânge de câștigurile mici din care trebuie să trăiască.

Rică Răducanu se plânge de pensia pe care o primește lunar de la stat. Legendarul sportiv spune că peste tot se vorbește despre mărirea pensiilor, însă el nu simte deloc aceste creșteri. Mai mult, acesta mărturisește că aproape toată suma pe care o încasează se duce direct pe medicamente, ca și în alte sute de case ale românilor. Rică Răducanu spune că are mare noroc de soția sa, care îl ajută și susține material.

„Marea problemă e că ăştia ne spun ce vor ei la televizor şi noi, ceilalţi, acasă, constatăm de ceva vreme că nu e deloc aşa. Nu mai departe povestea cu creşterea pensiilor. Nu ştiu despre ce creştere se discută la televizor, aproape în fiecare seară. În buzunarul meu nu se simte mai nimic. Nu am simţit absolut nicio creştere, deşi toată lumea a vorbit despre creşterea pensiilor.

Am ajuns să cheltuiesc circa 2.000 de lei doar pe medicamente. Adică o pensie din două, câte avem în casă în acest moment. O pensie se duce doar pe medicamente.Şi ca la noi mă gândesc că se întâmplă în multe alte case. Nu se poate trăi aşa! Dacă nu ar fi nevastă-mea, cu natura ei atentă la diverse lucruri, nu ştiu cum aş mai putea trăi.”, a declarat marele sportiv, pentru Playtech.

Te-ar putea interesa și: Rică Răducanu, prima reacție după ce s-a discutat interzicerea reclamelor TV la jocurile de noroc: „Să închidă sălile, așa n-aș mai toca banii”

Câte pastile are de luat zilnic

Scumpirile din ultima vreme s-au resimțit foarte mult, spune Rică Răducanu, care are zilnic de luat 9 pastile. Acesta face un apel către autorități, care nu par să înțeleagă deloc condiția românilor de rând. 

„Eu, spre exemplu, iau câte 9 pastile pe zi. Recomandate toate de medic, să ne înţelegem! Trei dimineaţa, trei la prânz şi tot atâtea seara. Pentru inimă, pentru circulaţie, pentru nenorocita aia de gută. Plus câte un aspenter, care nu trebuie să-mi lipsească de pe agenda zilei. Iar toate astea costă bani. Chiar şi atunci când sunt compensate, tot mai scoţi bani din buzunar, pentru diverse pretexte. Oriunde te duci, dai mai mulţi bani ca acum câteva luni. Nu stau să fac calcule, dar simt asta la buzunar. Toate s-au scumpit, iar cei care ne conduc par că nu înţeleg asta!”, a continuat Rică Răducanu.

Citește și: Rică Răducanu, dependent de jocurile de noroc. Soția îi ia pensia: „Este boală grea, toată lumea mă ceartă”

Pasiunea care îl costă sute de lei

Pe lângă nevoile zilnic, Rică Răducanu spune că mai are și anumite pasiuni costisitoare, la care însă nu vrea să renunțe.

„Asta e pasiunea mea. Nu încep ziua fără să citesc ziarele. Nu toate, că oricum nu au mai rămas multe. Dar am o vânzătoare la chioşc căreia îi plătesc la finele săptămânii şi am ajuns să scot câteva sute bune de lei, pe lună, pentru plăcerea mea.

Fata aia îmi păstrează ziarele şi săptămânal mă anunţă cât am de plată. În unele săptămâni las în avans mai mulţi lei, în altele rămân eu dator. Însă ceea ce vreau să spun e leul nostru nu mai are putere, e sfrijit rău de tot! Tabietul ăsta, plăcerea de a răsfoi presa scrisă în fiecare dimineaţă, mă va însoţi până la capăt. Nu vreau să renunţ la asta, deşi greutăţile sunt din ce în ce mai mari!”, conchide el.

VEZI și: Rică Răducanu, declarații neașteptate, în cazul Simonei Halep: „Cineva a avut un interes să îi facă rău. Sigur din anturajul ei”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel