Rică Răducanu, declarații neașteptate, în cazul Simonei Halep: „Cineva a avut un interes să îi facă rău. Sigur din anturajul ei”

Data publicării:
Captură video Youtube/ SPORT.RO
Descriere foto: Captură video Youtube/ SPORT.RO

Rică Răducanu sare în apărarea Simonei Halep, în cel mai nou scandal care i-ar putea încheia definitiv cariera sportivei.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu, după ce sportiva a fost testată pozitiv, în urma unui test antidoping. Această veste neașteptată a șocat-o atât de tenismena, care se poate afla la finalul carierei sale, dar și pe apropiații acesteia. Rică Răducanu a sărit în apărarea campioanei, declarând astfel faptul că există un interes în spatele acestui lucru. Acesta susține faptul că cineva și-a dorit să o saboteze intenționat  pe Simona, care nu ar fi recurs niciodată în mod intenționat la acest gest.

”Eu o știu bine, nu ar face ea așa. Cineva a avut un interes să îi facă rău, vreun fost antrenor sau altcineva, oameni pe care ea poate i-a gonit, nu se știe exact, vom afla. Precis, Simona nu lua de-astea, acum, la bătrânețe. E sigur cineva din anturajul ei, e o oftică a cuiva, din zona de antrenoriat sau altcineva. I-o fi zis că e bine să ia pastila, ea o fi luat, cine știe? În general, medicii și antrenorii se vorbesc între ei, nu le spun sportivilor. Așa m-am gândit eu, Simona nu făcea ceva rău, mai ales acum când știa că se duce la un așa mare turneu, când știa că îi controlează.”, a declarat Rică Răducanu, potrivit ego.ro

Dan Negru, reacție acidă, după ce Simona Halep a picat testul antidoping: „Mai bine să eșuezi onorabil, decât să reușești prin fraudă”

 

”Și nouă ne dădeau medicii pastile, nici nu știam ce e”

Mai mult, de-a lungul carierei sale, fostul fotbalist susține faptul că s-a confruntat cu diferite dureri, pentru care medicii îi administrau tratamente. Rică Răducanu spune că niciodată nu a știut ce pastile a înghițit, lăsându-se pe baza specialiștilor. 

”Și nouă ne dădeau medicii pastile, nici nu știam ce e, mă dureau toate, cădeam lat de durere. Zicea medicul: ”Ia, mă, asta!”. Luam, că dacă a zis domnul doctor! Dar de unde dracu să știu ce era? Aveam rupturi pe la genunchi, pe la cap. Pe timpul nostru când aveai dureri mari îți ziceau medicii:” ”Hai să-ți fac o morfină!”. Și eu ziceam, ca să scap de dureri: ”Bagă, tată, morfină!”. Pe atunci nu erau teste sau nu știam. Poate că, doctorii, pentru rezultate, mai ziceau hai să le băgăm de-astea, că apoi aleargă mai tare, era interesul pentru țară, în competițiile sportive.”, a continuat el.

Antrenorul francez, Patrick Mouratoglou, prima reacție despre dopajul Simonei Halep. “Până la final!”

 

Viața de sportiv presupune mai multe sacrificii

Rică Răducanu susține faptul viața de sportiv nu este ușoară. Cei care își doresc să facă performanță și să ajungă numărul unu, ca și Simona Halep, trebuie să facă mai multe sacrificii, de-a lungul carierei.

”Ca să câștigi, ca să fii nr.1, toți sportivii, și eu și Ilie Năstase și Ion Țiriac, am făcut sacrificii, ca să ajungi mare și să aperi culorile drapelului. Era frumos pe atunci să fii sportiv, jucam ca să ne vadă lumea, ca să ne iubească, dar și ca să nu mai mergem la serviciu, asta era treaba. Aveam și multe satisfacții, ne duceam în altă țară, ne îmbrăcam cu tricouri bune, din străinătate, de marcă, ce nu era pe aici, prin țară. Munceam însă ca să apărăm culorile patriei”, a mai declarat Rică Răducanu, pentru sursa citată. 

"Sunt șocat”. Fostul soț al Simonei Halep, declarații neașteptate: „Era obsedată să nu greșească. Este bolnavă de corectitudine”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel