Rică Răducanu, dependent de jocurile de noroc. Soția îi ia pensia: „Este boală grea, toată lumea mă ceartă”

Data publicării:
Captură video Youtube/ SPORT.RO
Descriere foto: Captură video Youtube/ SPORT.RO

Rică Răducanu a recunoscut că este dependent de jocurile de noroc. 

Rică Răducanu, în vârstă de 76 de ani, recunoaște că este dependent de jocurile de noroc. Fostul sportiv a precizat că Viorel Lis este cel care l-a învățat cum să joace. Cu toate astea, Rică Răducanu recunoaște că toată lumea îl ceartă pentru viciul pe care îl are, dar nu știe cum să scape de el. 

Rică Răducanu, dependent de jocurile de noroc

„La pariurile sportive nu joc, nu-mi place, iar când eram jucător de fotbal, nici nu aveam voie. Am însă altă belea. M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele, e ca o boală în oase. Eram consilierul lui și, la sfârșitul programului, îmi zicea: „Hai, Rică, să mergem la păcănele!”. Vă spun, este boală grea, toată lumea mă ceartă”, a povestit Rică Răducanu pentru playtech.ro

Marele sportiv are o pensie de 1.800 lei, însă banii nu ajung pe mâna lui, deoarece soția se ocupă de toate plățile casei. Acesta recunoaște că uneori se mai împrumută pentru a putea să meargă la jocurile de noroc. 

„De unde dracu bani, eu n-am! Mai iei de la unul, de la altul, tot speri să câștigi ceva. Din pensia mea, doar dacă prind ceva, că mi-o ia nevastă-mea. Nu pun mâna pe pensie, ăia sunt bani minați, trebuie să plătim gazele și lumina, astfel, cum să trăim?”, a spus Rică Răducanu.

Rică Răducanu nu poate să scape de acest viciu

Fostul sportiv a recunoscut că nu se poate abține, mai ales că uneori mai primește bonusuri de la cei care dețin jocurile de noroc, lucru care îl face de fiecare dată să revină. 

„Am mai câștigat vreo 1.000 de lei, când se organizează premii pentru cei ca mine, cu bonuri multe. Dar tot acolo îi cheltuiești, se știe! Eu joc cam la două zile, nu mă pot abține”, a mai spus el.

Rică Răducanu, despre boala incurabilă cu care a fost diagnosticat

Fostul sportiv se confruntă cu probleme de sănătate la ambii genunchi . Acesta a încercat numeroase tratamente pentru a scăpa de această problemă, însă fără rezultat. 

Rică Răducanu trebuie să se opereze la ambii genunchi

După mai multe investigații și tratamente fără rezultat, medicii i-au recomandat lui Rică Răducanu să se opereze la ambii genunchi. 

”Am fost toată vara, la tratament, în stațiunea Neptun, acolo fac de când eram sportiv de performanță, dar am fost și la marele centru din Mangalia, unde se tratează soția mea, dar nu merge cu nimic. Tot cu picioarele am probleme, cu genunchii, doctorul mi-a zis clar ce am și că fără proteze la ambii genunchi nu are ce să-mi facă”, a declarat Rică Răducanu, în cadrul unui interviu oferit recent.

Fostul sportiv a recunoscut că se teme de intervenția chirurgicală, însă trebuie să asculte sfatul medicilor. 

”Nu vreau să mă operez căci trebuie, mai apoi, timp de șase luni, să învăț să merg din nou. S-au dus dracu cartilagiile, trebuie proteze, dar mi-e tare frică de operație!”, a declarat Rică Răducanu în același interviu.

Rică Răducanu suferă de o boală provocată de depunerea sărurilor acidului uric în regiunea unor articulații. Din nefericire, aceasta afecțiune nu are leac.

”Boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata! Bine mi-a zis mie medicul Oprescu: ”Doar la morga mai trece!”. A zis adevărat, până la urmă”, a mai declarat fostul portar, pentru EGO.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel