Rețeta care a ajutat-o pe Monica Tatoiu să scape de cancer: „Se ia de trei ori pe zi, înainte de fiecare masă.” A uimit toți medicii

Data publicării:
Monica Tatoiu/ captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica
Descriere foto: Monica Tatoiu/ captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Monica Tatoiu a vorbit despre trucul care a ajutat-o să scape de cancer.

Monica Tatoiu este considerată a fi una dintre cele mai pline de viață persoane publice de la noi din țară. A muncit încă de la o vrâstă fragedă pentru a-și consolida situația financiară de care se bucură în prezent, iar acum, la 67 de ani, nu uită să se bucure de toate lucrurile frumoase din jurul său. Cu toate acestea, puțini știu faptul că la vârsta fragedă de 23 de ani, aceasta avea să fie diagnosticată cu cancer în faza 2. Chiar dacă după o perioadă, lucrurile păreau că sunt ceva mai bune, boala necruțătoare a recidivat 3 ani mai târziu. Astfel, celebra femeie de afaceri spune că a găsit leacul pentru diagnosticul crunt, care se pare că pentru ea a funcționat cu brio.

„A ponderat cancerul. M-am întâlnit cu un șofer care m-a dus acasă de la o televiziune și mi-a zis că viața soției lui i-o datorez, pentru că am publicat rețeta mea, iar după 6 luni doctorul a zis că nu mai are nimic, nu-i venea să creadă. E nevoie de 2 kg de miere de salcâm, nu de asta făcută cu zahăr, trebuie să fie necontaminată, polen proaspăt măcinat, 4 grame de lăptișor de matcă adevărat, propolis. Se amestecă și trebuie luat cu jumătate de oră înainte de masă. Se ia de 3 ori pe zi, înainte de fiecare masă. Sfatul meu este că acest tip de produs te ajută la creșterea imunității, de fapt el asta face, ajută organismul să lupte.”, a declarat Monica Tatoiu, în cadrul podcastului moderat de Mara Bănică.

Citește și: Cu câți bărbați s-a iubit Monica Tatoiu? Cum ajungea la punctul culminant când făcea dragoste? Dezvăluiri incendiare

S-a îmbolnăvit de la stres

De asemenea, Monica Tatoiu este aproape sigură de faptul că s-a ales cu acest diagnostic devastator din cauza stresului. Mai mult, ea se declară a fi o adevărată norocoasă, întrucât cancerul se răspândește mult mai repede la persoanele tinere, așa cum era în urmă cu câțiva ani, când avea să primească vestea șocantă din partea medicului. 

„Cancerul e tot acolo. E foarte răspândit la femei, stresul provoacă asta. Când ești tânăr, poți să mori în 6 luni, cu cât ești mai tânăr, cu atât se răspândește mai repede. Eu am avut o surpriză foarte plăcută.”, a continuat ea. 

Citește și: Monica Tatoiu, motivul pentru care nu vrea să mai audă de Cătălin Măruță: „L-am șters. Mi-a fost drag la un moment dat”

S-a operat recent la picioare

Problemele de sănătate nu au ocolit-o însă pe aceasta nici în ziua de astăzi, întrucât Monica Tatoiu a suferit recent o operație la ambele picioare. Intervenția a fost necesară pentru ca aceasta să obțină mobilitatea de care a nevoie și pentru a se putea deplasa fără nicio problemă.

„Am stat doar două zile în spital, toată ziua mă văitam, mie îmi plac bulele alea din șampanie. Eu așa sunt de mai bine de 20 de ani.”, mai spune Monica Tatoiu, în cadrul aceluiași podcast.

Citește și: Monica Tatoiu - Mara Bănică, scandal uriaș: M-ai chemat să spun adevărul? / Cum să ziceți așa ceva? - video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel