Monica Tatoiu - Mara Bănică, scandal uriaș: M-ai chemat să spun adevărul? / Cum să ziceți așa ceva? - video

Data publicării:
Monica Tatoiu
Descriere foto: Monica Tatoiu

Monica Tatoiu și Mara Bănică au avut un schimb dur de replici.

Iată dialogul dintre Monica Tatoiu și Mara Bănică. Totul a pornit de la un procent dat de Monica Tatoiu, cum că 20% din bărbați sunt agresați de femei.

 

Iată replicile:

 

Monica Tatoiu: 20% din bărbați sunt agresați de femei.

Mara Bănică: Nu știu dacă este procentul atât de mare.

Monica Tatoiu: Este procentul din America. 

Mara Bănică: Noi vorbim totuși de România. Majoritatea șefilor sunt în continuare bărbați. Există hărțuirea unor angajate la locul de muncă.

Monica Tatoiu: Pe mine de ce nu m-a hărțuit nimeni?

Mara Bănică: Nu știu dacă nu v-a hărțuit nimeni. Poate v-a plăcut. În fine, eu cred că o femeie atunci când este deșteaptă, știe să taie din start, iar bărbatul să nu îndrăznească.

Monica Tatoiu: Eu am o teorie: niciodată nu te combini la serviciu. Le-am zis: „nu o faceți la serviciu”. Durează relația șase luni, un an, apoi ce faci? Te întâlnești cu ea pe coridor și ce faci? Eu la compania pe care am condus-o, când am văzut că o angajată s-a cuplat cu un coleg însurat, am dat-o afară. Am o problemă cu femeile care se cuplează cu bărbați însurați. Cățelele astea... Dacă cățeaua nu rodică coada...

Mara Bănică: Aoleu! Nu vreau să aud așa ceva!

 

Monica Tatoiu: Asta e părerea mea! M-ai chemat să spun adevărul?

 

2. Monica Tat... (monica-tatoiu-8_42874400.jpg)

 

Mara Bănică: Cum să spuneți așa ceva? 

Monica Tatoiu: Sau când aud pe una că zice: „X-ulescu m-a agresat acum 30 de ani”. Ea era o pițipoancă și era dispusă să-și desfacă picioarele pentru vreun rol la Hollywood.

Mara Bănică: Nu sunt de acord cu dumneavoastră deloc. Femeia nu a zis atunci pe loc pentru că nu a fost contextul, pentru că i-a fost frică. Este o traumă. Pe dumneavoastră nu v-a agresat nimeni și nu știți cum este. Eu nu sunt feministă, dar nu pot nega o realitate de genul acesta. Ce fac dacă vreau să merg cu decolteu?

Monica Tatoiu: Nu îți iei decolteu. Ce? La bancă te duci cu decolteu? De ce la biserică trebuie să-ți acoperi capul?

Mara Bănică: Eu nu-mi acopăr capul la biserică. Adică femeia este de vină dacă este decoltată?

Monica Tatoiu: Nu trebuie să-ți arăți pieile. De ce îți iei decolteu?

Mara Bănică: Așa vreau, dar nu o fac ca să mă violeze lumea. 

Monica Tatoiu: Acum femeile sunt dezgolite pe stradă. Niciodată nu am purtat așa. (...) Eu nu am văzut viol pe stradă. 

Mara Bănică: Ba se întâmplă și pe stradă. Victimele nu vin să vorbească despre asta pentru că este trauma prea mare.

 

 

 

Violența împotriva femeilor reprezintă una dintre cele mai grave probleme sociale cu care se confruntă societatea modernă. Această formă de agresiune este profund îngrijorătoare și este încă prezentă în multe comunități din întreaga lume. Un aspect particular al acestei probleme este violența bărbaților asupra femeilor, o manifestare a inegalității de gen și a patriarhatului care persistă în societatea contemporană.

Există mai multe forme de violență împotriva femeilor, inclusiv violență domestică, violență sexuală, hărțuire sexuală la locul de muncă sau în spațiile publice, trafic de persoane și mutilare genitală feminină, printre altele. În multe dintre aceste situații, agresorii sunt bărbați care își exercită puterea și controlul asupra femeilor într-o varietate de contexte sociale.

 

VEZI ȘI: Cu câți bărbați s-a iubit Monica Tatoiu? Cum ajungea la punctul culminant când făcea dragoste? Dezvăluiri incendiare:

https://spectacola.ro/37661

 

Violul și abuzul domestic sunt două dintre cele mai răspândite și grave forme de violență împotriva femeilor. Acestea nu numai că le afectează pe femei la nivel fizic, ci le și traumatizează emoțional și psihologic, având consecințe devastatoare asupra vieții lor și a copiilor lor, în cazul în care există. Agresorii în aceste situații pot fi parteneri sau foste parteneri, membri ai familiei sau alte persoane din cadrul comunității.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel