Monica Tatoiu, motivul pentru care nu vrea să mai audă de Cătălin Măruță: „L-am șters. Mi-a fost drag la un moment dat”

Data publicării:

Monica Tatotiu a dezvăluit motivul pentru care l-a șters din viața sa pe Cătălin Măruță. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Monica Tatoiu se numără printre cele mai sincere vedete din România. Fosta femeie de afaceri spune întotdeauna lucrurilor pe nume, indiferent de subiect. De data aceasta, vedeta a recunoscut faptul că l-a șters pe Cătălin Măruță definitiv din viața sa. 

Monica Tatoiu, motivul pentru care nu vrea să mai audă de Cătălin Măruță

Invitată în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, a susținut faptul că elimină din viața sa persoanele care o dezamăgesc. Acest lucru s-a întâmplat și cu Cătălin Măruță, care i-a făcut la un moment dat o farsă ce a deranjat-o teribil pe Monica Tatoiu. 

„Sunt anumite lucruri pe care nu le pot ierta. Le iert, dar șterg persoana respectivă. Pe Măruță l-am șters. Mi-a fost drag la un moment dat și am făcut multe pentru el când era mic și încă nu era vedetă. I-am spus, știa și a călcat pe bec .”, a spus Monica Tatoiu.

Pensia uriașă pe care o câștigă Monica Tatoiu

Monica Tatoiu se consideră o femeie fericită. A muncit o viață întreagă, iar acum culege rodul muncii sale. Vedeta se laudă cu o pensie de 22.000 lei. 

„Da (n.r este milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal? Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de  22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, cum zice fata lui Mask, că trebuie toți împușcați.”, a declarat Monia Tatoi, în cadrul unui podcast.

„Am făcut baie în lighean și am dormit cu tata, mama și fratele meu într-o singură cameră”

„Eu am muncit timp de 15 ani, mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit. Copilul meu și acum îmi reproșează, dar l-am întrebat, jucăriile și școlile cine i le plătea? Dar îmi spune „Mama, aș fi preferat să te am lângă mine, nu trebuia să mă dai la școala Americană, dar să-mi citești seara”, așa mi-a spus el. Sunt milionară cu niște costuri. Am avut întotdeauna bani, nu am știut ce înseamnă lipsa, de la vârsta de 17 ani. Până atunci, am făcut baie în lighean și am dormit cu tata, mama și fratele meu într-o singură cameră și brusc tata a câștigat foarte mult, pe vremea aia lua 85.000 de lei pe lună. Tata avea pacienți de la Budapesta, Beldrag, Viena.”, a continuat aceasta.

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale. Ce s-a întâmplat când a mers să-și ia adio de la Mioara Roman: „Mi-a fost frică”

Daniela Simulescu, horoscop 11 -17 martie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Au sau nu femeile voie să intre în biserică în perioada menstruației. Părintele Vlad Pimen dezvăluie adevărul: „Așa a îngăduit Dumnezeu”

Iulia Albu, motivul pentru care nu are o relație bună cu părinții ei. Ce regret are vedeta: "S-au îndepărtat foarte mult de mine. N-am rămas fata lu' tata și în ziua de azi"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel