Cu câți bărbați s-a iubit Monica Tatoiu? Cum ajungea la punctul culminant când făcea dragoste? Dezvăluiri incendiare

Data publicării:

Monica și Victor Tatoiu sunt împreună de 40 de ani.

Cei doi nu mai dorm împreună.

Monica Tatoiu a fost invitată la podcastul „Povești de Film, cu Mara Bănică”.

 

„Victor Tatoiu a făcut 70 de ani. Dormim separat. Îmi zice: „iar nu ai închis ușa la dormitorul meu și a venit pisica mea și a făcut pipi pe caloriferul meu”. Hainele mele sunt peste tot. Chiar și la el în cameră le am. Și dimineața mă duc la el în dormitor și vine și pisica”, a zis Monica Tatoiu.

 

Întrebată de ce dorm separați, Monica Tatoiu a spus: „Ne culcăm la ore diferite. El, de exemplu, la ora 19.00, se uită la Știrile PRO TV. Eu nu pot să mă uit acolo pentru că este o manipulare din aia în stil american”.

 

2. -imagine fara descriere- (monica-tatoiu-3_57781000.jpg)

 

 

Întrebată dacă mai face dragoste, Monica Tatoiu a zis: „Ce să mai... după 41 de ani de căsătorie... Nu mă mai interesează... Am avut și eu perioada mea. Mergem ținându-ne de mână, ne pupăm la aniversări”.

 

Monica Tatoiu a trăit la maximum până la vârsta de 27 de ani

 

3. -imagine fara descriere- (monica-tatoiu_92981100.jpg)

 

 

„Am ars tot până la 27 de ani. Am trăit la maximum până l-am întâlnit pe Victor. Nu, cu femei nu m-am iubit. Sunt crescută de o mamă pentru care Biblia era importantă. Eu am făcut tot ce este posibil între un bărbat și o femeie, fără terți. Între un bărbat și o femeie, experiența erotică este inepuizabilă.

Ce îți trebuie? Găini? Porci? Maimuțe? Femei dacă tu ești femeie? Nu înțeleg. Trebuie să fii cult și creativ pentru experiența erotică între un bărbat și o femeie. Citiți Kama sutra.

Poți doar să mângâi degetul mare de la picior și ajungi la orgasm dacă știi cum. Am experimentat dimensiunile orgasmului în fațetele unui diamant cu alte mii de fațete. Am întâlnit bărbați minunați. Au fost mulți bărbați, nu mai știu exact câți. Mama, săraca, îmi zicea: „semeni cu tatăl tău”. Toți au fost frumoși, deștepți și puternici. Nu erau vulgari”, a mai zis Monica Tatoiu.

 

VEZI ȘI: Actorul Gabriel Fătu, uimit de ce i-a zis o tânără în plină stradă: Bravo... stai jos! / video:

https://www.spectacola.ro/actorul-gabriel-fatu-uimit-de-ce-i-a-zis-o-tanara-in-plina-strada-bravo-stai-jos-video_37543.html

 

VEZI ȘI: Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video:

https://www.spectacola.ro/petra-pintelei-o-tanara-nevazatoare-pe-care-toti-romanii-ar-trebui-sa-o-cunoasca-stie-sase-limbi-straine-se-machiaza-singura-si-munceste-pe-calculator-video_37651.html

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel