Regula pe care o respectă Florentina Opriș de Crăciun, pentru a-și menține silueta: „Eu sunt o ardeleancă și îmi place să mănânc”. Preparatele care nu-i lipsesc de pe masă

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Florentina Opriș ne-a dezvăluit cum arată Crăciunul în familia sa și ce feluri de mâncare nu-i lipsesc niciodată de pe masă, cu ocazia acestei sărbători sfinte. 

Florentina Opriș se menține într-o formă fizică de invidiat, la vârsta de 55 de ani. Prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și-o vedetă” are niște reguli clare pe care le respectă de ani de zile și care par că au ajutat-o să oprească timpul în loc. Totuși, aceasta ne spune că de Crăciun nu se abține deloc de la preparatele festive de pe masa de sărbătoare, întrucât este o adevărată iubitoare a mâncărurilor românești. 

„De Crăciun, mă conectez mai bine cu divinitatea și bucuria de a avea pe masă tot felul de preparate, este cumva o recunoștință pentru tot ce am și atunci când ești recunoscător pentru ceva, vrei să arăți acea recunoștință și vreau să am de toate. Eu sunt o ardeleancă și îmi place să mănânc și cârnați, și șorici, toate preparatele tradiționale, sarmale, cozonac, tot ce se pune pe masă, dar până atunci eu țin post, pentru că îmi place și nu-mi este greu.”, ne-a declarat Florentina Opriș, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

VEZI și: „M-a marcat foarte tare”. Cum a fost suprinsă Florentina Opriș de regretatul soț, de Crăciun: „Cel mai important cadou” / VIDEO

Regula pe care o respectă la masa de Crăciun

Astfel, vedeta spune că nu doar că obișnuiește să consume toate preparatele tradiționale, ci adoră să le și pregătească. De la cozonac cu nucă, până la caltaboș, aceasta spune că anual face astfel de bunătăți în propria bucătărie. Totuși, pentru ca silueta să nu fie afectată, aceasta spune că obișnuiește să guste cantități reduse din fiecare preparat și nu exagerează.

„Nu pot să zic că mănânc foarte mult, dar îmi place să mănânc din fiecare. Îmi place să am toate preparatele pe masa de Crăciun și îmi place să și gătesc tot ce se prepară, până și cozonac, pe care îl foarte foarte bun și mănânc doar cozonac cu nucă. Îmi place să fac și acel caltaboș cu orez. Îmi aduc aminte că atunci când eram acasă, la noi toată lumea gătea. Mi se pare extraordinar să-ți implici și copiii în acest proces.”, a continuat aceasta. 

Citește și: Obiceiul care o ajută pe Florentina Opriș să se mențină în formă: „Fac asta de când sunt copil” / VIDEO

Cum arată Crăciunul perfect pentru Florentina Opriș

Florentina Opriș s-a bucurat de o familie extrem de fericită. Aceasta a trăit o poveste de dragoste extrem de intensă alături de regretatul soț, alături de care are și un băiat. Astfel, vedeta spune că are extrem de multe amintiri frumoase din acea perioadă a vieții sale.

„Îmi aduc aminte cum fiul meu se băga în aluatul de cozonac. Ne învârteam toți în bucătărie și totul era extraordinar, așa văd eu sărbătorile, bucurie în familie. 

Noi respectăm încă tradițiile, cadourile de Crăciun, fiecare face celuilalt un cadou și le deschidem imediat după 12 noaptea, chiar în Ajun. Noi punem masa de Crăciun la 12 noaptea.”, ne mai spune vedeta. 

Citește și: Alimentul care nu lipsește din dieta Florentinei Opriș. Are multiple beneficii pentru sănătate și este de sezon: „O sursă de nutrienți esențiali și antioxidanți”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel