„M-a marcat foarte tare”. Cum a fost suprinsă Florentina Opriș de regretatul soț, de Crăciun: „Cel mai important cadou” / VIDEO

Data publicării:
EXCLUSIV

Florentina Opriș și-a amintit cu nostalgie de perioada Crăciunului petrecută alături de regretatul său soț.

Florentina Opriș a avut o legătură extrem de specială cu regretatul ei soț, alături de care a numărat 25 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună și un băiat, iar durerea celor doi a fost una uriașă, în momentul în care problemele de sănătate i-au pus capăt zilelor bărbatului. Cu toate acestea, vedeta de la Kanal D a rămas în suflet cu o amintire minunată, pe care sufletul său pereche i-a făcut-o în urmă cu mulți ani, de Crăciun. Vizibil nostalgică, Florentina Opriș ne-a povestit și nouă cea mai prețioasă amintire pe care o are, când vine vorba de sărbătorile de iarnă.

„Este un lucru care m-a marcat foarte mult. Pe vremea lui Ceaușescu, nu puteai să ai un brad acasă împodobit și să-l și ai natural și sportivă fiind, eram în cantonament la Buziaș. Stăteam într-un hotel și acolo trebuia să-mi petrec Crăciunul, era primul an în care eram prietena celui care mi-a devenit și soț ulterior și cumva pentru mine acea sărbătoare mi-a rămas impregnată în minte. El împreună cu colegii lui mi-au făcut o surpriză extraordinară. I-a convins pe colegii lui să alerge într-o pădure, să taie un brad, să-l aducă în alergare înapoi, l-au urcat cu o sfoară prin spatele hotelului, în cameră și uite cum m-am trezit eu în Ajunul Crăciunul în camera în care stăteam cu un brad împodobit de Crăciun. Nu era unul foarte mare, dar gestul lui a fost unul extraordinar, el știind că-mi plac mult aceste tradiții.” ne-a declarat Florentina Opriș, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

Citește și: Obiceiul care o ajută pe Florentina Opriș să se mențină în formă: „Fac asta de când sunt copil” / VIDEO

Tradiția care este sfântă de Crăciun, în familia vedetei

Astfel, după acest cadou primit chiar în Ajunul Crăciunului, Florentina Opriș spune că în familia sa a rămas în picioare tradiția împodobirii bradului în ziua de 24 Decembrie. Chiar dacă soțul său s-a stins din viața între timp, vedeta spune că ea, împreună cu fiul său, fac în continuare acest ritual, cu gândul la bărbatul important din viața lor. 

„A fost un lucru care m-a marcat foarte tare și de atunci noi nu împodobim bradul acasă decât în Ajunul Crăciunului. A rămas așa chiar dacă el nu mai e printre noi acum. Sunt sigură că energia lui este alături de noi și mi-a rămas impregnat momentul acela foarte frumos, a fost cel mai important cadou de Crăciun primit vreodată. Acum nu pare mare lucru, dar atunci m-a impresionat mult.”, a continuat vedeta, vizibil nostalgică. 

VEZI și: Părintele Vasile Ioana, ediție specială de Crăciun / Pastila de frumusețe

„Ne învârteam toți în bucătărie și totul era extraordinar”

Mai există și alte tradiții care se respectă în familia vedetei, iar una dintre ele face referire la dăruirea unui cadou special tot în noaptea de Ajun.

„Noi respectăm încă tradițiile, cadourile de Crăciun, fiecare face celuilalt un cadou și le deschidem imediat după 12 noaptea, chiar în Ajun. Noi punem masa de Crăciun la 12 noaptea.

Îmi aduc aminte cum fiul meu se băga în aluatul de cozonac. Ne învârteam toți în bucătărie și totul era extraordinar, așa văd eu sărbătorile, bucurie în familie.”, ne-a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel