Cum reușește Silviu Mircescu să își împartă timpul între actorie și familie: „La 6 sunt în picioare” / video

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Silviu Mircescu are un program extrem de încărcat, îsnă actorul spune că reușește mereu cu brio să-și ducă la bun sfârșit toate îndatoririle zilnice.

Silviu Mircescu a fost invitat în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola, acolo unde ne-a făcut o serie de dezvăluiri din viața personală, dar ne-a introdus și în culisele serialului Clanul, de pe Pro TV, care curând ajunge la final. Totuși, acesta nu este singurul proiect în care Silviu este implicat la ora actuală, el fiind constant prezent și pe scena teatrului, dar filmând și câteva filme și lungmetraje care au putut fi vizionate în cinematografele din România. În paralel, acesta are și o mare pasiune pentru sport, lipsind din sala de fitness doar o dată pe săptămână, și se mândrește și cu un băiețel minunat, alături de care încearcă să petreacă cât mai mult timp.

Chiar dacă pare dificil pentru îndrăgitul actor să menține un echilibru între toate aceste lucruri, Silviu ne spune că reușește asta zilnic cu brio.

„Sunt o persoană bine organizată, am timp să fac și sport, și repetiții, filmările și să am timp să stau și cu băiatul meu. Dacă știi să ți le împarți cum trebuie, reușești să le faci pe toate. 80% meseria, în funcție de zile, am unele în care abia apuc să stau cu el și îmi fac timp să le împart pe toate și să fie așa cum trebuie.”, a declarat Silviu Mircescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA.

Citește și: Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

Începe ziua la 6 în fiecare zi

Când nu are proiecte care să înceapă mai devreme de ora 6, Silviu Mircescu ne spune că în fiecare dimineață are aceeași rutină, adică de a se trezi și de a-și duce fiul la grădiniță. Abia după ce a bifat acest aspect, actorul ne spune că își poate începe ziua. 

„La 6 sunt în picioare, pentru că la 7 băiatul meu pleacă la grădiniță și eu îl pregătesc. Asta în măsura în care sunt acasă, pentru că sunt zile în care plec mai devreme, pentru că am filmări, dar când sunt acasă, nici nu încape în discuție, mă trezesc la 6 ca să-l pot pregăti pe el să plece, după care eu îmi fac treburile, plec la sală și îmi împart ziua să pot face tot ce am în ziua aceea. Am targetul bine stabilit de ani de zile, fac așa cum trebuie ca la carte.”, ne mai spune acesta.

Citește și: Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Motivul pentru care merge la sală în mod regulat

Cine îl urmărește pe Silviu Mircescu în mediul online știe că acesta este nelipsit din sala de fitness, iar actorul ne spune că doar duminica își ia o pauză de la sport.

„Le împăcăm pe ambele la sală (n.r. și aspectul fizic și detensionarea de stres), am grijă și de felul în care arăt, dar mă ajută foarte mult și în sensul că mă eliberează de stres, scot energiile negative. Dacă am avut o zi proastă, acolo e locul în care mă relaxez și îmi face foarte bine. Fac 6 din 7 treaba asta cu sportul, sală, doar duminica nu merg.”, a continuat actorul.

VEZI și: Mitul din teatru și actorie, demontat de Denis Hanganu, actor principal în Clanul: „E o prostie. Să nu crezi când îți spune cineva asta” / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel