Regina Elisabeta, 6 alimente pe care le urăște și le-a interzis din bucătărie. Ce o balonează și De Ce nu bea niciodată apă de la robinet

Data actualizării: | Data publicării:
Regina Elisabeta, foto Instagram/ The Royal Family
Descriere foto: Regina Elisabeta, foto Instagram/ The Royal Family

Ce alimente a interzis Regina Elisabeta în bucătăria Palatului Regal. Unele te vor uimi. Ce alimente o balonează.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a interzis mai multe mâncăruri în Palatul Windsor, fie pentru că nu îi plac, fie pentru că acestea nu au un aspect plăcut.

În plus, aceasta a decis ca tacâmurile să fie folosite la orice fel de mâncare servit, dar şi că anumite ingrediente nu trebuie să fie folosite niciodată la gătit. 

Darren McGrady, fostul bucătar al Reginei Elisabeta, care a lucrat pentru ea timp de 15 ani, a dezvăluit, într-un interviu pentru The Telegraph, că Majestatea Sa este pretențioasă cu privire la felurile de mâncare din meniul său.

Darren a spus care sunt alimentele specifice pe care Regina Elisabeta a II-a le-a interzis categoric în bucătărie și aici vorbim despre alimente obișnuite, care sunt consumate pe scară largă, dar care nu pot fi servite în Palatul Buckingham sau în vreo călătorie oficială a Majestății Sale. 

 

Ce alimente a interzis Regina Elisabeta și de ce
 

Pe lista condimentelor interzise, se află: usturoiul, ceapa și boia. 

Regina Elisabeta nu le suportă din cauza respirației urât mirositoare pe care o pot provoca, dar și pentru că dacă le mănâncă se poate balona.

Acest lucru a fost confirmat şi de Camilla Parker Bowles, când a apărut la MasterChef Australia în urmă cu mai mulți ani, când a spus: "îmi pare rău să o spun, dar nu mâncăm usturoi. Este clar asta!".

Un alt aliment interzis este amidonul, astfel că, deși cu toții iubim pastele, Regina Elisabeta le are puse pe lista de interzise. În schimb, Regina Elisabeta are alte alternative precum:

- salatele

- peștele la grătar

- puiul cu o garnitură de legume.

Evident, și la carne sunt reguli bine stabilite, astfel că ea trebuie gătită foarte bine, nicidecum rare sau medium. 

Lista alimentelor interzise continuă cu carbohidrații.

Potrivit fostului bucătar al Casei Regale britanice, în bucătărie nu se află nici cartofi, dar nici băuturi care conțin zahăr. Ba mai mult, pe listă se află și ouăle cu coajă albă, asta pentru că Regina Elisabeta consideră că ouăle cu coajă maro sunt mai bune la gust, așa că le preferă pe acestea. 

Citește continuarea pe DC Medical și află lista completă a alimentelor de care Regina Elisabeta se ferește. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel