Recunoașteti personajul. Iubit de o țară întreagă, a făcut televiziune peste 25 de ani, din dragoste

Data actualizării: | Data publicării:

A cucerit inimile publicului cu poveștile de dragoste pe care le-a prezentat. Vă invităm să descoperiți cine este vedeta din fotografie. 

S-a născut pe 15 noiembrie 1968 și este absolvent al Facultății de Inginerie a Instalațiilor din București. În anii '90 a început să lucreze ca prezentator și reporter. A urmat apoi  cursuri de formare profesională la Missouri School of Journalism și la BBC School of Journalism.

Recunoașteți personajul. Este un cunoscut realizator de programe de televiziune din Romania


Cariera în televiziune și-a început-o ca prezentator al știrilor TVR, dar celebritatea a venit în anul 2000, când a început să prezinte la Antena 1 emisiunea „Din dragoste”, urmărită cu sufletul la gură de toți românii. Emisiunea s-a bucurat de un succes imens și a fost difuzată până în anul 2009.

Recunoașteți personajul. Acum este unul dintre cei mai populari tineri artiști din România


În 2010, s-a întors la TVR și a prezentat emisiunea „În Trecerea Anilor”.  La scurt timp, acesta a trecut la pupitrul știrilor TVR.

Recunoașteți personajul. A devenit cunoscută în toată țara, după ce a apărut goală în filmul ”Miss Litoral”

Chiar dacă s-a retras din televiziune, Mircea Radu rămâne în continuare un preferat al publicului român. Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își tine fanii la curent cu noutățile din viața lui. Fotografia din copilărie a fost publicată chiar de fostul prezentator, care a descris imaginea drept „o poză recentă”.

Recunoașteți personajul? Este prima vedetă din România care a pozat nud în revista cu iepurași. EXCLUSIV

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mircea Radu (@themircearadu)

În urmă cu câțiva ani, Mircea Radu a spus povestea unei alte fotografii din copilărie, mai exact, cea lipită pe abonamentul ITB. 


„Am fost acum cateva zile pe la tata - umbla prin nişte fotografii vechi pe care le aranja, le împărţea pe categorii, le repartiza pe ani apoi băga, unele peste altele, toate amintirile astea în plicuri pe care scria cu pixul albastru. Mi-a zis că a găsit un abonament ITB de când eram în şcoală şi că nu se îndură să-l arunce dar nici nu are unde să-l pună, că nu există categorie pentru aşa ceva.

”Ia uită-te la ăsta, e al tău!” şi mi l-a întins. 

M-am uitat la abonament şi mi-am adus aminte unde-l făcusem - într-un atelier de pe colţul unui magazin alimentar din Colentina, aflat deasupra unui chioşc unde un tip repara păpuşi, umbrele şi brichete; îşi băga mâinile şi în ceasuri deşteptătoare dar numai dacă-l rugai.

Poza alb-negru fusese făcută imediat după ce mă tunsese cineva; helenca era cărămizie iar hanoracul cu care eram îmbrăcat era bleumarin şi avea căptuşeală verde - mama îl primise cadou pentru mine de la o doamnă care colinda lumea, lucra la Circ.

O întâlnisem şi eu… Era o femeie brunetă cu o gură cărnoasă cu colţurile ridicate, părea că îţi zâmbeşte a subînţeles orice ai fi făcut sau ai fi zis, cu faţa lungă, stilul slim şi cu părul împletit într-o coadă groasă, coadă de cal de tracţiune, genul adorat de fetişiştii care vor să fie încălecaţi si bătuţi măr. Am întrebat-o pe mama ce face doamna aia la Circ şi mi-a spus că înghite săbii şi adoră şerpii cu care se plimbă de gât în timp ce lumea e-n delir şi aplaudă - ne dăduse invitaţie să delirăm şi noi dar mintea-mi rămăsese la reptile şi nu ne-am dus. Dar hanoracul bleumarin mi-a plăcut şi l-am purtat până când mi-a rămas mic.

I-am spus tatei că iau eu abonamentul ITB şi mi l-a dat - cred că a zis şi mersi. Ajuns acasă l-am băgat într-un plic pe care am scris cu un stilou negru ”Mircea tuns. Hanorac, circ, şerpi”.

O să ştiu eu peste ani ce e acolo”, a povestit prezentatorul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel