Recunoașteți personajul. Este un cunoscut realizator de programe de televiziune din Romania

Data actualizării: | Data publicării:

S-a născut la data de 10 ianuarie 1977, în București, și este unul dintre cei mai îndrăgiți jurnaliști. 

Este doctorant în istorie la Institutul de studii istorice "Nicolae Iorga" cu lucrarea "Ionel Brătianu și epoca sa". A absolvit în anul 2000 Facultatea de Teologie Adventistă.


Între anii 2002–2004 a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între 2004–2005 a realizat programe tv la Antena 1. 


Începând cu anul 2010 a devenit directorul postului de televiziune Antena 3, după ce în prealabil a condus Antena 2. 

 


Mihai Gâdea este moderatorul emisiunii Sinteza Zilei.


În viața personală este căsătorit cu Agatha Kundri, cu care are o fetiță pe nume Maisha Karina.


Înainte de a debuta în lumea presei, Mihai Gâdea ținea predici în bisericile adventiste. 

 

 

Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Și-a făcut debutul la vârsta de doar patru ani


Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate


Mihai Gâdea a văzut moartea cu ochii în urmă cu ceva timp. Jurnalistul s-a simțit extrem de rău și a ajuns pe mâinile medicilor de două ori. 


„Hai să povestim. Pe scurt, Mihai era să moară. Eu alergam prin Herăstrău. Era noapte, ora 2:00. Lui i se făcuse rău, inițial, în emisiune. A venit salvarea, l-au dus la spital, i-au făcut o injecție, l-au trimis acasă. A făcut aproape un fel de șoc anafilactic sau ceva de genul”, a povestit Mircea Badea la Antena 3. 


Jurnalistul a fost din nou dus la spital, unde a venit și Mircea Badea pentru a fi alături de el. 


„Ce facem? Ce facem? Noroc că domnul Sorin Oprescu, medic, era prin Carrefour la 2:00 și a zis să-l duceți la spital. L-a dus cineva. Repede și eu mă duc la spital. Ajung, era vreo 3:00 dimineața. Doamna doctor se ocupa. Zic:  „Ce facem cu colegul?”, „Îi mai băgăm niște perfuzii”, răspunde ea. Stăteam cu doamna doctor să-l veghem pe cetățean, care era cu perfuzii. Zic: „Doamna doctor, sigur își revine și după o să vă întrebe, dar vă întreb eu ca să rezolvăm: o rețetă de Dormicum dacă ne puteți da și nouă?”, a adăugat Mircea Badea.

 

Recunoașteți personajul. A devenit cunoscută în toată țara, după ce a apărut goală în filmul ”Miss Litoral”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel