Recunoașteți personajul. A devenit cunoscută în toată țara, după ce a apărut goală în filmul ”Miss Litoral”

Data actualizării: | Data publicării:

Fetița din imagine este una dintre cele mai apreciate actrițe din România și a devenit cunoscută după ce a apărut goală în filmul  ”Miss Litoral”.

Fetița din imagine s-a născut la 8 mai 1970, la Bucureşti. A avut aptitudini artistice din copilărie, prima sa apariţie publică fiind la doar 14 ani, în filmul "De dragul tău, Anca" (1984), unde a interpretat rolul Camelia.

A fost pasionată de sport - a făcut atletism, dar şi de chimie. Însă mai presus de aceste pasiuni, şi-a dorit să fie actriţă. Cea care a încurajat-o să facă şi muzică a fost mama ei. Aşa că s-a înscris la Şcoala Populară de Artă, locul de unde a fost propulsată spre festivaluri muzicale.

9 obiceiuri care îți distrug sănănatea mintală. Cum poți scăpa de ele


Debutul în muzică a fost la Festivalul "Trofeul Tinereţii" de la Amara, în 1986, când a câştigat premiul I. În acelaşi an, a participat la Festivalul de la Mamaia, unde a cântat melodiile "Baladă pentru dragostea mea" de Laurenţiu Profeta şi "Anotimp fermecat" de Dan Dimitriu şi unde a primit o menţiune, potrivit Agerpres.

Un an mai târziu, în 1987, a primit, tot la Festivalul de la Mamaia, Premiul Teatrului "Fantasio" pentru interpretarea pieselor "Visez o primăvară" de Jolt Kerestely şi "Cere-mi luna de pe cer" de Ion Cristinoiu. În 1988, a lansat pe scena aceluiaşi festival melodia "O simplă întâmplare" de Romeo Vanica.

După debutul muzical a fost remarcată de producătorii de emisiuni din televiziune şi a început să apară în emisiuni de divertisment. Tot atunci a început să plece în turnee prin ţară, alături de alţi artişti.

Dieta lui Fuego. Alimentul cu care a slăbit 15 kilograme: „Orice fruct aţi mânca vă îngrăşaţi”

În 1990 a jucat în filmul "Miss Litoral", în regia lui Mircea Mureşan, interpretând rolul Tina. Au urmat numeroase apariţii în scenete şi musicaluri de televiziune, în spectacolele de revistă ale Teatrului "Constantin Tănase".

Frumoasa actriță a trecut prin momente extrem de dificile după divorțul de medicul Cristian Georgescu. Cei doi au fost căsătoriți 22 de ani, iar despărțirea a fost foarte grea pentru artistă. La aproape un an de la divorț, aceasta și-a dat seama că își dorește să se reinventeze și să trăiască viața la maxim. 

Ei bine, în fotografie este nimeni alta decât Anca Țurcașiu!

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel