Recunoașteți personajul. Acum este unul dintre cei mai populari tineri artiști din România

Data publicării:

Băiețelul din imagine este unul dintre cei mai apreciați artiști tineri din România și se laudă cu o carieră de succes.

Originar din Iași, băiețelul din imagine a început să cânte de la o vârstă foarte fragedă, mai exact, la cinci ani. La doar șase ani, obținea premiul întâi la Festivalul Cerbul de Aur Junior, precum și la Festivalul Mamaia Copiilor, în 2009 ieșea pe locul al doilea la aceleași festivaluri, iar în 2011 reușea performanța de a ajunge în semifinală la 'Românii au talent'. Marele noroc al vieții sale și momentul care a marcat avântul muzical a fost întâlnirea cu Alex Velea, ce i-a văzut potențialul și nu doar că l-a ajutat să devină celebru, dar i-a fost ca un al doilea tată.

Prima piesă lansată de micul artist a fost 'N-ai școală…e nasol!',, dar abia melodia lansată în 2014 alături de Alex Velea, 'Am rămas cu gândul la tine!', i-a adus celebritatea și l-a propulsat pe culmea succesului. Ulterior, acesta a scot numeroase melodii care au ajuns în top-urile muzicale. De asemenea, acesta a participat chiar și la Exatlon.

Acum, băiețelul din imagine trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fiica unei celebre prezentatoare TV.

Ei bine, în fotografie este nimeni altul decât Mario Fresh.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel