Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Data actualizării: | Data publicării:

Timp de 20 de ani a fost prezent în casele românilor prin emisiunile prezentate la postul TV Antena 1. 

Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Timp de 20 de ani el a prezentat diferite emisiuni la Antena 1 și a devenit supranumit de presă "Regele Audiențelor", datorită recordurilor pe care le-a stabilit de-a lungul anilor. 


A terminat liceul economic și a fost îndrumat către contabilitate. A muncit câteva luni în domeniu dar a mărturisit că nu se descurca deloc și nici nu se regăsea în munca pe care o făcea, așa că a intrat în televiziune.

 

Unde a muncit Pavel Bartoș înainte de a deveni un actor celebru: „Nu a fost totul atât de ușor”


Este singurul prezentator de televiziune alături de care ne-am petrecut nopile de Revelion în ultimele două decenii.


„La începuturile mele am lucrat la Spitalul «Victor Babeș» și făceam contabilitate. Am lucrat doar câteva luni. Terminasem un liceu economic și eram trimiși spre contabilitate. Dar eram praf, praf! Nu mă pricepeam la nimic. Apoi m-am angajat la Radio Timișoara și am intrat în televiziune. Țin minte că am filmat cu Vali Sterian și fuma foarte mult. Decorul meu era mic la TVR, iar într-o pauză a venit producătorul să-l roage să nu mai fumeze că nu se vedea nimic la cameră”, a dezvăluit Dan Negru la „Prietenii lui Ovidiu”.

 

Dan Negru a devenit nostalgic și a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie de pe vremea când era doar un copil. Dan Negru a scris și un text emoționant în dreptul colajului foto prin care a încercat să reproducă imaginea din copilărie. 

 

Anca Serea, despărțire dureroasă de fiul ei. Vedeta suferă teribil după plecarea băiatului: „Nu îl voi mai vedea în fiecare zi”


"Îmi privesc fotografiile vechi și văd in ele un băiețaș care poartă numele meu... - George Călinescu ( 1899-1965)”, a scris Dan Negru pe Facebook. 

 

 

 

Fuego, în lacrimi de ziua lui de naștere. Care este cel mai mare regret al artistului: „Îmi pare rău că a plecat prea devreme”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel