Fuego, în lacrimi de ziua lui de naștere. Care este cel mai mare regret al artistului: „Îmi pare rău că a plecat prea devreme”

Data publicării:
Paul Surugiu - Fuego, foto arhiva personală
Descriere foto: Paul Surugiu - Fuego, foto arhiva personală

Fuego își aniversează astăzi ziua de naștere. De ce a izbucnit în plâns marele artist?

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, s-a născut pe 23 august 1976, la Turda.


Astăzi împlinește frumoasa vârstă de 45 de ani, dar timpul parcă a stat în loc pentru îndrăgitul artist. 


Chiar dacă se bucură de admirația și iubirea publicului, o mare tristețe se află în sufletului lui Fuego. De ziua lui de naștere a primit multe mesaje din partea apropiaților și din partea fanilor, dar artistul îi simte mult lipsa tatălui său. 


Fuego a izbucnit în lacrimi la TV după ce a vorbit despre cel care i-a fost alături mereu și care acum se află printre îngeri. 


„Cea mai mare dramă de până acum e că l-am pierdut pe tată, l-am iubit enorm, nu mi-a dat niciodată vreo palmă, el s-a îngrijit de mine, a fost un om extrem de deștept, dacă nu știam răspunsul unei întrebări la tata îl găseam, îmi pare rău că a plecat prea devreme, că astăzi nu e în sala Teatrului Național, în centrul culturii române să mă aplaude”, a spus Fuego la Antena Stars.


Mama lui Fuego este o fire extrem de emotivă. Femeia nu a vrut să apară niciodată la televizor, dar așa cum spune artistul ea a fost cea care și-a dorit cel mai mult ca fiul ei să ajungă pe cele mai mari scene muzicale. 


„Mama nu a apărut niciodată la televizor. Mama nu își dorește să apară în public. Este un om extrem de emotiv, nici la emisiunea mea nu a apărut niciodată. Nu își dorește. Este alături de mine, mă sprijină. Când eram copil, stătea în spate, în ultimul rând, în sala de spectacol, ca eu să nu o văd. Este omul care și-a dorit să fiu ceea ce sunt astăzi. (...)


Mama a cântat în tinerețe. Am cea mai frumoasă mamă din lume. Putea să fie Miss când era tânără, toată lumea întorcea capul după ea. O femeie foarte frumoasă. Aveai senzația că este o actriță”, a spus Fuego la Antena 3. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel