Anca Serea, despărțire dureroasă de fiul ei. Vedeta suferă teribil după plecarea băiatului: „Nu îl voi mai vedea în fiecare zi”

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Serea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anca Serea, sursa foto Instagram

Anca Serea a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei, plecarea de acasă a fiului ei. 

Anca Serea este mama a 6 copii minunați. iar inima ei este plină de iubire și grijă pentru fiecare în parte. Chiar dacă își împarte timpul între cariera ei și viața de familie, Anca găsește mereu timp pentru fiecare în parte. 


Cel mai greu moment pentru un părinte este despărțirea de propriul copil. Prin asta trece și Anca Serea care trebuie să învețe să trăiască departe de fiul ei cel mare, deoarece tânărul pleacă la studii în străinătate. 


Chair dacă este mândră de realizările băiatului, Anca nu poate ascunde cât de mult suferă deoarece vor fi departe unul de altul. 


„Cu toate că ascunde o mare bucurie și mândrie, ziua de astăzi aduce pentru mine și familie și un motiv de milioane de gânduri...David, fiul meu cel mare, primul născut, îți ia zborul de acasă și pleacă să studieze în Olanda. Sunt extrem de mândră că am un baiat atât de bun și de inteligent, care își va urma visul și va învăța multe lucruri frumoase și interesante într-o țară străină, însă evident că mă gândesc că nu îl voi mai vedea în fiecare zi, ca nu îl voi mai putea strânge in brațe....

Deși, acum a ajuns atât de inalt incat el mă strânge pe mine în brațe. Nici nu îmi vine să cred cât de repede au trecut toți acești ani, parcă ieri era un bebeluș și îl legănam să adoarmă. Iar acum a devenit un bărbat, un om responsabil, care pășește cu încredere pe drumul vieții. Dragul meu David, te iubim și îți dorim din suflet succes, să ți se îndeplinească visurile și așteptăm cu drag să te revedem și să te pupăcim în vacanțe. Te iubește, mama”, a scris Anca Serea în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiul ei, David. 

 

Citește și: Pavel Bartoș a dezvăluit că drumul său spre succes nu a fost ușor. Unde a muncit actorul în perioada studenției?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel