Unde a muncit Pavel Bartoș înainte de a deveni un actor celebru: „Nu a fost totul atât de ușor”

Data publicării:
Pavel Bartoș, sursa instagram
Descriere foto: Pavel Bartoș, sursa instagram

Pavel Bartoș a dezvăluit că drumul său spre succes nu a fost ușor. Unde a muncit actorul în perioada studenției?

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Chiar dacă a cochetat mult cu televiziunea, marea lui iubire este actoria. S-a făcut remarcat după ce a jucat și în numeroase telenovele. 


Pavel Bartoș a făcut facultatea de actorie din Cluj și mărturisește că acea perioadă este una dintre cele mai frumoase din viața lui. Celebrul actor a stat la cămin, iar asta l-a făcut să aibă mulți prieteni și să trăiască clipe de neuitat. 


Însă drumul actorului spre succes nu a fost unul ușor. Dar spune că doar așa a ajuns să aprecieze ceea ce viața i-a oferit. 


„Cea mai frumoasă perioadă (n.r. studenția) din viața mea. Am avut niște colegi minunați cu care sunt prieten și astăzi, ne-am avut ca frații. Am avut profesori extraordinari. A fost viața de student pe care aș dori-o oricui. Și poate lucrul care a contribuit cel mai mult la această perioadă feerică a fost că am fost student în cămin. E foarte important! (zâmbește) De aceea, e un sfat pe care-l dau tututor studenților: mutați-vă la cămin, să stați cu toții la grămadă! Asta este viață.


A fost perioada în care am lucrat și în Teatrul de Păpuși, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare. Dar am savurat din plin viața de student”, a mărturisit Pavel Bartoș pentru VIVA!.


Pavel Bartoș a debutat pe scena Teatrului de Nord din Satu Mare, în timp ce colegii lui au prins loc la Teatrul Bulandra. Pentru a avansa, Pavel Bartoș a pregătit un moment de one man show cu care s-a dus la concurs în Costinești. 


„În primul an am fost al doilea la acel concurs, dar atunci mi-au venit toate ofertele importante. Am ales să merg la Timișoara. Deci nu a fost totul atât de ușor. Pentru fiecare etapă a vieții mele a trebuit să muncesc foarte mult”, a mai dezvăluit actorul pentru sursa citată. 

 

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție după ce s-a spus că Gigi Becali îi va fi naș lui Laurențiu Reghecampf: ”Să mă anunțați când e nunta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel