Recunoașteți personajul? Este un îndrăgit prezentator de la noi din țară

Data actualizării: | Data publicării:

Băiețelul din imagine s-a făcut consacrat în televiziune atât prin rolurile pe care le-a interpretat în anumite seriale, dar și datorită faptului că a prezentat foarte multe emisiuni de succes, de-a lungul timpului. 

Băiețelul din imagine s-a născut pe data de 4 octombrie 1977, în București și este un îndrăgit prezentator de televiziune de la noi din țară, care de-a lungul timpului s-a făcut consacrat în diferite show-uri TV, potrivit wikipedia. Ce știe puțină lume însă este că acesta este și fost vicecampion european la kickboxing, titlu câștigat în anul 1994. 

Vedeta a început să practice kickboxing încă de la vârsta fragedă de 6 ani, iar până la aproximativ 20 de ani, se putea mândri deja cu multiple titluri și medalii câștigate. Studiile le-a terminat tot în domeniu, întrucât băiețelul din fotografie a absolvit Facultatea de Sport din cadrul Universității Ecologice. Acesta este de origine congoleză, întrucât tatăl său provine din Congo, iar mama este româncă. Însă, chiar dacă acum este mereu cu zâmbetul pe buze și se bucură de o familie minunată, acesta fiind recăsătorit pentru a doua oară și având trei copii, în copilărie lucrurile nu au fost la fel de roz.

„Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine”, a scris acesta pe blogul său, în urmă cu mai mult timp.

Te-ar putea interesa și: Recunoaşteţi personajul? Este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România

Băiețelul din imagine nu și-a mai putut ierta tatăl

Chiar dacă tatăl biologic și-a făcut apariția în viața sa câțiva ani mai târziu, lucrurile erau deja consumate pentru copilul din fotografia de mai sus. Acesta învățase deja să-și iubească noul tată pe care viața i l-a oferit și care l-a iubit ca pe propriul copil. 

"Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (...). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea", s-a confesat el.

Te-ar putea interesa și: Recunoașteți personajul. Fosta cântăreață care și-a schimbat complet viața după ce a fost în moarte clinică

Cât de greu i-a fost, până să atingă succesul de astăzi

Chiar dacă acum este considerat a fi unul dintre cei mai celebri prezentatori de televiziune din România, dar și un actor, jucând în diferite ecranizări, precum „La Bloc”, „Regina”, „Băieți buni”, „State de România” sau „Moștenirea”, parcursul până aici nu a fost deloc ușor. 

„Eram patru suflete într-un apartament cu două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători, niște tâlhari din ăia de la RoSprint… crăpați la încheieturi (…) Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri, am fost paznic de noapte… am făcut orice mi-a venit la îndemână pentru a crește, pentru a mai face un pas. (…) Am avut încredere că pot. Și nu m-am oprit. Nu m-am dat bătut. N-am ascultat de «nu poți»”, a mai povestit acesta.

În prezent, băiețelul din imagine este căsătorit cu Andreea Ibacka, alături de care are și doi copii minunați. După cum v-ați dat deja probabil seama, în imagine nu este nimeni altul decât Cabral!

Pe aceeași temă: ”Eu eram plin de carne vie în palme.” Cabral, la un pas de moarte după ce a suferit un grav accident cu motorul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel