Recunoașteți personajul. Fosta cântăreață care și-a schimbat complet viața după ce a fost în moarte clinică

Data actualizării: | Data publicării:

Tânăra din imagine duce cu ea o poveste de viață impresionantă și plină de neprevăzut. Provenită dintr-o familie aleasă, nepoată a marelui poet Octavian Goga, aceasta s-a lăsat purtată de valurile vieții în tot felul de ipostaze neașteptate.

S-a născut la 25 martie 1955, în Bistrița. Simțind chemarea muzicii, la 9 ani s-a apucat de cântat, dar pasul spre celebritate avea să îl facă de abia la vârsta 16 ani, când avea să debuteze. În anul 1978 intră în trupa de renume Trio Express, cunoscută, mai ales, pentru preluările pieselor celor de la Modern Talking. Anii '80 aveau să îi aducă gloria și recunoașterea pe plan muzical, dar pentru frumoasa cântăreață, nu avea să fie suficient, aceasta alegând să emigreze în Suedia, în anul 1983. La scurt timp, însă, aceasta alege America unde locuiește și în zilele noastre.

Lungul drum de la muzică la psihologie și celebritate 

Statele Unite ale Americii aveau să îi aducă și prima schimbare, în plan profesional, tânăra urmând un master la Somerset University, care avea să îi aducă o mult dorită diplomă în psihologie.

Tot acolo, și-a publicat și prima carte, în 2003 , „Karma de fiecare zi”, carte  devenită bestseller, și care a fost tradusă în peste 20 de limbi, iar traducătorul primei ediții în limba română, în anul 2008, a fost actorul și muzicianul Ioan Gyuri Pascu.

A apărut la televiziuni de top și de consilierea ei s-au bucurat personalități de marcă, cum ar fi Hillary și Bill Clinton, Jennifer Lopez, Ben Affleck, Courtney Cox și mulți alții.

Dacă nu v-ați dat seama până acum, tânăra din imagine este nimeni alta decât Carmen Harra, celebra clarvăzătoare a vedetelor.

Bani și faimă pe tărâm american

Cu o viața ruptă, parcă din filme, aceasta a reușit să trăiască visul american și să își clădească o carieră de succes.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri', declara ea conform ciao.ro. „Bani din drepturi de autor. Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani', a continuat ea.

Chemarea lumilor paralele

Chemarea spre parapsihologie, a venit într-un moment nefericit, așa cum avea să declare chiar ea, pentru impact.ro.

„N-am simțit nicio chemare astrală, dar, într-adevăr, moartea clinică mi-a deschis o portiță spre un univers pe care l-am accesat și mi-am dat seama că există lumi paralele, ceva dincolo de această existență senzorială. Și am avut fascinația acestei lumi spirituale în care am intrat pentru o secundă”.

A prezis moartea propriului soț

Din păcate, harul acesta nu avea să vină doar cu bucurii, ea având să prezică chiar moartea propriului ei soț, încă de când l-a cunoscut.  L-a cunoscut pe Virgil  în America și au fost căsătoriți 27 de ani. În 2009 acesta deceda, răpus de un cancer pulmonar. Ea a știut din prima clipă că el nu va apuca 60 de ani, conform stiridirecte.ro

Spiritele care te înconjoară sunt cele care vor să te protejeze

Dar, toate acestea nu au făcut-o să se oprească din drumul ales, considerând că lumea spiritelor nu este ceva de care să te temi.

 „Nu există niciun fel de pericol. Lumea spiritelor vrea să comunice mereu, încearcă asta, dar nu oricine este deschis spre acest gen de comunicări. Și ideile religioase care s-au infiltrat în convingerile noastre spun că ar fi ceva greșit.

Și că nu am avea voie să comunicăm sau să nu credem în reîncarnare, când Iisus este cel care a crezut în reîncarnare și a spus că va reveni după 2.000 de ani. Deși contestă, religia crede în reîncarnare. Sufletul rămâne în lumea fizică încă 40 de zile după ce inima încetează să îți mai bată…

Creierul continuă să emită unde electromagnetice pentru încă 40 de zile. (…) Nu caut să accesez spiritele rele. Spiritele care te înconjoară sunt cele care vor să te protejeze. Nu atragi demonii pentru că nu ai nicio conexiune cu ei. Sigur, dacă mergi să locuiești într-o casă bântuită de spirite rele, vei simți imediat efectul acestora”, susține Carmen.

 

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ᴄᴀʀᴍᴇɴ ʜᴀʀʀᴀ, ᴘʜᴅ (@carmenharra)

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel