”Eu eram plin de carne vie în palme.” Cabral, la un pas de moarte după ce a suferit un grav accident cu motorul

Data publicării:
Sursa foto: Cabral, captură YpuTube/” Lucruri simple”
Descriere foto: Sursa foto: Cabral, captură YpuTube/” Lucruri simple”

Cabral a văzut moartea cu ochii, după ce a fost implicat într-un accident grav cu motorul. 

Cabral este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta Pro TV a privit de multe ori moartea în ochi, după ce a fost implicat în mai multe accidente cu motorul.

Cabral, la un pas de moarte după ce a suferit un grav accident cu motorul

Cabral a recunoscut că ultimul accidente pe care l-a avut ar fi putut să-i fie fatal.

„Tata asta m-a învățat, că în viață nu există limite decât alea pe care ți le-ai pus tu. Nu există limite. Am avut trei trânte. Legal vorbind, am avut dreptate de fiecare dată. Dar eram mic, eram prost și făceam greșeli. La un moment, cea de-a treia trântă, eram cu un motor care nu era al meu. Și încercam să-mi dau seama de dinamica motorului și cred că mergeam prea tare. De pe cedează mi-a intrat un domn cu o carosată din aia e 7 tone.

L-am văzut, mi-am dat seama că nu mai am timp. Am blocat spatele, am glisat-o puțin și am intrat sub mașinile parcate. Eu întins, știi cum e? Că se face urmă de cretă după tine. N-a fost cazul. I-am zis, ‘Du-te acasă, că nu ne-am atins’. Legal, eu aveam dreptate. Dar omenește, eu sunt prostul. Dacă eu sunt prostul, du-te acasă. Cumva, ar fi bine să ne ași asumăm lucrurile pe care le facem”, a susținut Cabral, în podcast-ul lui Horia Brenciu. 

Cabral, chinuit de șoferul de pe Ambulanță

Cabral a povestit că a avut o adevărată peripeție și cu medicii de pe Ambulanța ajunsă la fața locului. 

„A venit Salvarea să mă ia. Băieții îmi lăsaseră casca în cap. Și a venit domnul care era șofer și era proaspăt angajat și a tras de cască, era legată. Și după aia mi-a pus piciorul în umăr și a început să tragă. După ce a făcut asta, eu eram cu genunchii făcuți terci, pietre, sânge carne și el când s-a așezat mi-a pus direct mâna pe genunchi.

M-a pus pe targă și când au închis ușile de la salvare și mi-au dat peste călcâie. După aia, a plecat de urgență către Floreasca. Și-a dat seama că s-a stricat sirena. A deschis geamul și striga pe Unirii: ‘Dați-vă la o parte, sunt cu domnul Cabral’. Când m-au dat jos din Salvare, s-a frânt targa. Și atunci m-am ridicat într-un picior și am plecat”, și-a amintit, amuzat, Cabral.

„Am fugit din spital cum m-a făcut mama”

Și asta nu a fost tot! Odată ajuns la spital, medicul le-a spus asistentelor să-i taie pantalonii, deoarece era plin de răni și sânge. Cabral le-a oprit, spunându-le că nu poartă lenejrie intimă, însă asistentele l-au acoperit cu o pânză. 

„Mă ia, mă pune pe o din aia metalică de morgă. Eu eram plin de carne vie în palme. Și i-am zis, ‘Domnul doctor, stați așa. Eu nu port chiloți, niciodată. Eu la genunchi sunt tăvălit rău, dar mai sus totul e în regulă’”, a explicat Cabral.

În momentul în care cadrele medicale i-au transmis prezentatorului TV că trebuie să rămână sub supraveghere, acesta a decis să fugă din spital, acoperit doar de o pânză, în zona intimă. 

„Și atunci am fugit din spital. Pentru că după ce mi-ai făcut genunchii, mi-au curățat rănile, stăteam pe un scaun și așteptam să mă trimită acasă. Mi-au făcut 17 radiografii. Și mi-au zis că nu pot să mă elibereze, că trebuie să mă țină sub observație. Am sunat un prieten să mă ia.

Eu, cum m-a făcut mama, plin de bandaje, ligamentele încrucișate, așa am părăsit Spitalul de urgență Floreasca. Pe 3 ianuarie. Oamenii, atât de șocați, că n-au apucat să facă poze. Trei zile am plâns acasă”, a încheiat Cabral.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel