Recunoașteți personajul? Este o îndrăgită cântăreață de la noi din țară

Data publicării:

Fetița din imagine este extrem de iubită și apreciată, datorită talentului pe care îl are în domeniul în care activează de câțiva ani buni de zile.

Fetița din imagine s-a născut la data de 3 martie 1992, la Târgul Mureș, județul Mureș, România. Este cunoscută de publicul larg după o poreclă, pe care o are de când a debutat pe scenă și este o cântăreață și compozitoare română de muzică pop, notează wikipedia.

Aceasta a lansat mai multe piese celebre, de-a lungul timpului, cu unele dintre ele intrând și în TOP 100 cele mai difuzate melodii din România. Artista din imagine se poate mândri cu adevărate hituri, precum „Petre”, pe care l-a interpretat alături de CRBL, „Îți arăt că pot, „Fără aer” sau „Minți murdare”. Mai mult, pe lângă faptul că urcă pe scenă, unde bucură publicul larg de fiecare dată, cântăreața scrie melodii și pentru alți artiști de succes, cum ar fi Paula Seling, Andreea Bănică, CRBL sau Hi-Q. Lista nu se încheie aici, desigur. 

 

Dacă totul îi merge perfect pe plan profesional, artista din imagine se poate mândri și cu o viață personală extrem de fericită. Micuța din poza de mai sus s-a căsătorit în anul 2016, având cu partenerul ei de viață și un copil, Alexandru, pe care îl iubește nespus de mult. Cei doi soți au participat împreună și la o competiție extrem de celebră de pe Antena 1, Asia Express, unde s-au clasat pe locul al treilea. În timp, soțul ei i-a devenit și manager, cei doi fiind de nedezlipit.

Această fericire însă i-a fost umbrită artistei în urmă cu doi ani, când a început să aibă probleme de sănătate. Imediat ce a văzut aceste nereguli, cântăreața s-a dus la medic și, după multe analize, i s-a pus și un diagnostic: intoleranță la Histamină. Vedeta a început din acel moment să urmeze un tratament și un regim alimentar strict, pentru această problemă, însă, în luna februarie 2022 avea să afle, de fapt, că acel diagnostic este greșit, iar, în realitate, aceasta se confruntă cu boala Lyme. 

Fetița adorabilă din imagine este, după cum probabil v-ați dat deja seama, nimeni alta, decât Adda!

Adda se pregătește de lansarea primei sale cărți

Au mai rămas doar câteva zile până când artista își lansează și propria ei carte. Experiențele grele prin care a trecut au determinat-o să-și pună toate acele gânduri și trăiri grele pe hârtie și, treptat, acestea s-au transformat într-un volum. Cartea reflectă exact viața artistei și este o formă de terapie, la care ea a apelat în momentele acelea de cumpănă, ne-a declarat Adda, în exclusivitate. 

„Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală, despre lucrurile prin care am trecut, despre ce am învățat eu, de când mi s-a pus acest diagnostic și până în prezent. Este o carte și motivațională, eu am făcut-o ca o terapie pentru mine și practic oamenii, după ce au citit câteva fragmente postate de mine pe internet, mi-au cerut să transform aceste gânduri într-o carte. Cred că-mi doream să mă eliberez în momentul ăla și am primit foarte multă apreciere din  partea oamenilor și mesaje cum că ar trebui să scot o carte. Am stat și m-am gândit mai bine și s-a transformat într-o carte.”, a declarat Adda, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Adda, mesaj tranșant pentru cei care o critică. Vedeta cere înființarea poliției online-ului: „Suntem abuzați pentru felul în care arătăm, trăim, iubim”

„Este și puțin tristă, pentru că trezește niște lucruri mai puțin plăcute”

Chiar dacă cartea este una tristă, pentru că scoate la iveală chinul prin care a trecut artista până în acest punct, Adda spune că mai are și unele fragmente pline de umor, care să-i destindă pe fanii săi. Artista ne-a spus că aceasta este una dintre metodele terapeutice care au reușit să-i „salveze” sufletul, într-un moment atât de greu.

„Mie mi se pare și ușor amuzantă pe alocuri, dar este și puțin tristă, pentru că trezește niște lucruri mai puțin plăcute, dar eu am considerat că aceasta este calea spre vindecare, cel puțin din punct de vedere emoțional, de trup de ocupă doctorii. Vineri la prima oră se lansează cartea și se va găsi online de vânzare.”, ne-a mai dezvăluit îndrăgita artistă. 

Adda are două chisturi pe creier. Informații de ultimă oră despre starea artistei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel