Adda are două chisturi pe creier. Informații de ultimă oră despre starea artistei

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Adda, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adda, Instagram

Adda a dezvăluit faptul că se confruntă cu noi probleme de sănătate.

Adda trece în continuare prin mari chinuri, iar problemele de sănătate se țin lanț de artistă. Dacă la începutul acestui an, solista avea să afle că suferă de boala Lyme, trecând prin chinuri cumplite în ultimii doi ani, acum, artista a scos la iveală noi informații cutremurătoare, cu privire la starea ei de sănătate din prezent. Adda susține că are două chisturi arhnoidiene pe creier, care îi cauzează tremuratul necontrolat al mâinilor și picioarelor, și care, la rândul lor, necesită tratament. 

„Eu am fost la multe clinici de genul ăsta când îmi căutam diagnosticul și pot să zic că pe anumite probleme m-au ajutat, însă nu mi-au depistat problema reală și am dat foarte multe mii de euro. Diagnosticul cât mai rapid în boala Lyme face diferența, iar tratamentul care este foarte controversat, la fel, trebuie să fie unul foarte echilibrat și să lupți cu acest patogen pe toate fronturile. De fapt, nu este un singur patogen, sunt mai mulți patogeni, pentru că Borrelia nu vine singură, vine cu Moș Crăciun și prietenii săi. Practic, regimul anti-infamator, fără gluten, fără lapte, fără zahăr și așa mai departe este bun pentru infecții, este mult mai ușor să se curețe și să scapi de toxinele date de patogeni în sine, dar și de antibiotice. Dar dacă ai demielinizări pe creier, Mielită transversă sau chistulețe arahnoidiene cum am și eu, am două micuțe pe creier, sunt micuțe, care îmi provoacă asta (n.r. tremuratul mâinilor și al picioarelor) nu mă ajută dacă mănânc ovăz fără gluten.”, a mărturisit Adda pe InstaStory.

Maria Filimon, la un pas de moarte din cauza bolii Lyme. Cum i-a salvat viața ADDA: „Simțeam cum paralizează câte o bucățică din corpul meu”

 

Tratamentul pe care-l urmează artista în prezent

În continuare, solista a vorbit despre tratamentele pe care le-a urmat, dar și despre beneficiile lor, în cazul bolilor de care această suferă. 

„Trebuie Hiperbară și antibiotic. Hiperbara ce face, oxigenează foarte tare celulele, crește imunitatea și dezinflamează. Hipertermia, care este o febră indusă, adică tu, practic, faci febră, 40-41, cât poți să suporți că ești băgată într-un tub, la 60 de grade și îți crește foarte mult temperatura corpului ca să poată să lupte corpul, în mod natural, cu ceilalți patogeni, nu cu Borrelia , că Borrelia nu trece așa.”, a adăugat artista.

De la cine a luat Adda boala Lyme. Abia acum s-a aflat: „S-a întâmplat cel mai probabil congenital”

 

De ce nu este bun zahărul, pentru cei care se confruntă cu boala Lyme

Mai mult, îndrăgita solista a dezvăluit și cum trebuie să arate regimul alimentar ce trebuie urmat și de ce este necesar să eviți zahărul. În final, Adda trage un semnal de alarmă asupra impactului pe care pierderea timpului îl poate avea asupra acestui diagnostic crunt. Cu cât boala este descoperită mai repede, cu atât tratamentul își va face mai bine și mai repede efectul, susține ea. 

„Cheia este echilibrul și norocul fiecăruia, pentru că este foarte complex, trebuie bătut din toate punctele de vedere. Zahărul nu este bine să fie consumat din cauza biofilmului, pentru că dacă mănânci zahăr, celulele se învelesc într-un biofilm și antibioticul nu ajunge acolo și nu-și face treaba. Tratamentul antibiotic să fie țintit fix pe problemele tale, pe tipul de Borrelia , pe simptome, pe virusuri. Ideea este să faceți analizele corecte, care să știe să vă trateze și cel mai important este timpul, să nu îl pierdem pentru că e prețios.”, a mai spus cânătreața.

Adda, tratament dur pentru a scăpa de boala Lyme: ”Mai am 17 luni de injecții”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel