Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Data publicării:

Fetița din imagine a intrat în televiziune în 1990, iar astăzi continuă să fie prezentă pe micile ecrane, având și alte activități în paralel.

Fetița din imagine s-a născut pe data de 7 iunie 1966, la București. Aceasta este o cunoscută realizatoare TV, jurnalistă, dar și scriitoare română, lansând 17 cărți până în prezent.

Fetiței din imagine îi place foarte mult să scrie, visând din copilărie către această meserie, astfel încât astăzi mai este și redactor-șef al revistei online Femeide10.ro.

Între anii 1982-1989 a lucrat la Radiodifuziunea Română și Radiovacanța Costinești, unde a fost realizator de emisiuni de radio, potrivit wikipedia. A colaborat cu mai multe reviste, de-a lungul timpului, dar s-a făcut foarte cunoscută și în diverse show-uri de televiziune din țara noastră. Mai mult, din  2008, timp de doi ani, a avut și o rubrică în cadrul ziarului Adevărul de duminică, intitulată „Destăinuiri", urmând ca mai apoi în 2011 să scrie în Mehedințeanul. Nu a renunțat așa ușor la presa scrisă, căci fetița simpatică cu zâmbetul până la urechi din imagine a colaborat și cu ziarul Ring, din 2012.

La TVR s-a angajat în 1990 și a rezistat pe micile ecrane până astăzi, chiar dacă la început nu credea că va avea șanse în televiziune. A realizat extrem de multe emisiuni până acum, precum Ceaiul de la ora 5, Arca Marinei, Mulțumesc!, Planeta în jeanși, iar în prezent prezintă emisiunea Rivalii pe TVR 2.

„Eu nu mă consider o frumusețe, tocmai de asta ajungerea mea în televiziune a fost pentru mine o surpriză. În mintea mea, eram setată spre a ajunge jurnalist la o redacție, îmi plăcea să scriu, dar eram sigură că ăsta e destinul meu, să scriu într-o redacție, atât mă gândeam. În momentul în care am ajuns în televiziune, absolut întâmplător, după Revoluție, când s-au deschis porțile, mă uitam la mine pe sticlă cum arăt și ziceam eu ce caut aici, nu sunt vreo frumusețe, atât doar că-mi merge gura. Dacă în 1990 erau regulile televiziunii de astăzi, eu nu ajungeam în veci aici, nu eram candidat pentru așa ceva, dar atunci vremurile erau mai permisive. M-am prins acolo.”, a declarat ea, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola. 

VEZI și: Recunoașteți personajul? Este un îndrăgit prezentator de la noi din țară

Ce spune fetița din imagine despre copilăria sa

Încă din copilărie, vedeta s-a visat a fi o mare scriitoare. A început să scrie poezii de la o vârstă fragedă și nu se vedea să facă altceva. Se pare că dorința a fost atât de arzătoare, încât micuța a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România.

„Eram genul acela de fetiță împachetată mai mereu în pantalonași scurți, cu genunchii plini de vânătăi și julituri și avându-și cartierul general prin copaci! La școală însă mă transformam într-o silitoare notorie, ambiția împingându-mă mereu spre a fi prima din clasă. În rest, citeam pe rupte, scriam poezii de pe la 4 ani și-mi doream să lucrez la „Casa Scânteii” ( actuala „Casa Presei” ), pe care o știam „pe dinafară”, dar mai ales ...„pe dinăuntru”: tata mă lua cu el la serviciu și, ore în șir, alergam pe holurile uriașe din marmură... visând să fiu ziaristă! 

Copilăria mea s-a curmat la 9 ani, când pe lume a venit „frățiorul meu”. Atunci, din copil m-am metamorfozat în dădacă. Părinții mei, neavând bonă, mă lăsau să-mi exercit spiritul „matern” asupra lui Sergiu. Povestea a avut și un efect benefic: mult mai târziu, când am devenit la rându-mi mamă, nici n-am simțit că am copil: știam la perfecție ce am de făcut. Aveam un soi de „deja vu”!”, a povestit ea î exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Recunoașteți personajul? Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România

Astăzi este mamă a doi copii

Chiar dacă în prezent este singură, fetița din imagine este și mamă a doi copii, un băiat și o fată, ambii din căsnicii diferite. Chiar dacă s-a opus plecării lor în străinătate, vedeta a fost nevoită, în final, să accepte cursul acesta al vieții. 

„Acum trăim niște vremuri în care orice punct de pe planeta asta este o destinație posibilă. Eu fac parte dintre părinții tradiționaliști, care nu sunt foarte încântați când copii lor le pleacă plin lume și care doresc să și-i vadă realizați în țara lor. Eu mi-am crescut copiii pentru a îmbătrâni alături de ei în România și am crezut că țara asta va fi țara perfectă pentru ei. Din păcate, am ajuns la concluzia fiului meu, că le-ar fi mai bine în altă parte, dar e concluzia pe care o spun cu inima plină de regreta. Victor și iubita lui au fost recent într-o excursie în Dubai, ei sunt amândoi proaspăt absolvenți ai ASE, sunt IT-iști și s-au îndrăgostit de Dubai și au zis să stea un an, doi acolo. Eu am înțepenit când am auzit, a fost prea mare șocul, am fost foarte sceptică, ei au plecat, iar eu am stat pe ghimpi.”, ne-a declarat aceasta.

După cum probabil v-ați dat seama, fetița din imagine este Marina Almășan!

Citește și: Marina Almășan, ritual de frumusețe, la 56 de ani: „Asta e tot”. Sfatul prețios primit de la designerul Zina Dumitrescu / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel