Recunoașteți personajul? Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România

Data actualizării: | Data publicării:

Băiețelul din imagine este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori și cântăreți din țara noastră care de-a lungul timpului a cucerit inima publicului prin talentul său, în special a generației tinere.

Băiețelul din imagine s-a născut la data de 16 Februarie 1993, în București. În ceea ce privește studiile, acesta a absolvit Școala Centrală din București, profilul matematică-informatică. Încă din copilărie a avut o relație strânsă cu bunica sa care a fost diagnosticată cu diabet, iar acest lucru l-a determinat să își dorească să urmeze o carieră în medicină, conform Wikipedia.  Cu toate acestea, drumul său părea să fie altul.

La scurt timp, băiețelul din imagine a fost înscris de către mama sa la castingul pentru serialul ‘’Pariu cu viața’’, iar acesta a fost momentul în care planurile sale de viitor au luat o altă întorsătură. Astfel, participarea la casting l-a ajutat să descopere noua sa pasiune pentru actorie.

Acesta a debutat în lumea actoriei în 2011, în urma obținerii unui rol în serialul ‘’Pariu cu viața ‘’, unde a interpretat personajul Vlad Stănescu. Astfel, băiețelul din imagine s-a bucurat de un adevărat succes și a devenit cunoscut și apreciat în special în rândul tinerilor. De asemenea, pe lângă actorie, acesta s-a remarcat și în lumea muzicii, iar la scurt timp a devenit membru fondator al trupei Lala Band.

Pasionat de actorie, băiețelul din imagine a urmat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ‘’Ion Luca Caragiale’’ din orașul natal, iar datorită talentului său actoricesc, acestea a jucat de-a lungul timpului în numeroase seriale cunoscute din țara noastră, precum ‘’Fructul Oprit’’, ‘’Lia’’, ‘’Sacrificiul’’, ‘’Adela’’.

Băiețul din imagine este nimeni altul decât Vlad Gherman!

Vlad Gherman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și cântăreți de către tânăra generație pentru rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul anilor, în special pentru serialul ’’Pariu cu viața’’ care a reprezentat primul pas al acestuia spre o carieră de succes în acest domeniu.

Invitat în cadrul unui podcast, artistul a dezvăluit ce l-a determinat să renunțe la dorința sa de a deveni medic și să urmeze un alt drum și anume acela de a face primii pași în lumea actoriei.

’’Începutul meu a fost atipic. Eu nu îmi doream să fiu actor, eu nu-mi doream să fac ce fac astăzi. Cea care a văzut potențialul a fost mama care încă de când eram în clasa I mă punea întotdeauna să-i povestesc ce am făcut la școală și îi plăcea că eu o imitam pe învățătoare, iar mai târziu din clasa a V-a îmi imitam profesorii și întotdeauna îmi spunea «Doamne, dar tu ai talent! Tu trebuie să devii actor »   (…) Eu la vârsta aia puneam o etichetă asupra actorilor și îi consideram vedete, arfiști, erau fițoși și mi se părea că nu își văd lungul nasului. Niciodată nu apreciam muncă pe care o depun de fapt acolo, deși într-adevăr îmi plăcea să joc, îmi plăcea să imit, dar era un soi de hobby, era o bucurie, era o plăcere nevinovată ca plăcerea unui copil’’, a dezvăluit Vlad Gherman în cadrul podcastului ‘’Vin de-o poveste’’ realizat de Radu Țibulcă.

De asemenea, Vlad Gherman a povestit despre momentul în care mama sa a decis să-l înscrie la castingul pentru serialul ’’Pariu cu viața’’ fără ca acesta să știe.

’’Puștan, la liceu, 17 ani. Era o noapte oarecare și m-am pus să dorm, cred că era vreo trei dimineața și intră mama la mine în cameră plângând, iar eu în momentul acela nu știu dacă am început să plâng, dar eram super speriat, proaspăt trezit din somn și m-am gândit că sigur s-a întâmplat ceva. (...) Mi-am dat seama după că mama a început să vorbească și a început să zică «Vlad, doamne, nu pot să cred. Ai luat castingul» și eu eram «Mamă, ce ai? Ce casting? Ce vorbești acolo? » și a zis «Te-am înscris eu la un casting, nu contează, ci important este că l-ai luat». (...) În secunda doi am început să țip la ea și să zis «Ieși din cameră! Ai înnebunit! Intri peste mine la 3 dimineața, am crezut că a murit cineva și îmi spui de un casting. Nu mă duc la niciun casting » Mama din plânsul acela de fericire a dat-o în plâns de tristețe și a zis că «Eu te-am făcut, eu te omor și te duci la casting’’, a povestit artistul.

Vlad Gherman, despre primul său cașting: ‘’ Maică-mea ca să se asigure că o să iau m-a înscris cu 4 nume diferite’’

În prezent, Vlad Gherman se bucură de un adevărat succes, datorită serialului ‘’Pariu cu viața’’ care i-a oferit ulterior numeroase oportunități. Astfel, actorul a vorbit despre pasiunile pe care le avea încă de mic și a povestit despre momentul în care mama sa a făcut tot posibilul ca acesta să obțină un rol în cadrul serialului.

’’Se anunțase castingul pentru ’’Pariu cu viața’’, urma să fie proiectul acesta și se anunța că e casting pentru tineri, se vor tineri cântăreți, dansatori. (...) Eu cochetam cu muzica la modul că făcusem chitară încă din clasa I, deci de pe la 7 ani până în clasa a V-a. În orice caz știam să cânt la chitară, fusesem la câteva festivaluri de muzică folk. Eu nu aveam o părere bună despre mine din punctul acela de vedere. Maică-mea văzuse potențialul și aici. Eu am fost în fan clubului Michael Jackson și dansam, adică cochetam cam cu tot ce era pentru serialul acesta. Maică-mea ca să se asigure că o să iau m-a înscris cu 4 nume diferite și cu 4 poze diferite. Nu știu care Vlad a luat, pentru că unul era Vlad Gherman, unul Vlad Nicolae, unul Nicolae Gherman, unul a luat, nu mai contează, cineva a luat. (...) I-am zis că nu dau nici un casting și ca să vezi cum s-a dus drumul meu, pentru că eu trebuia să fiu doctor, mă pregăteam să dau la medicină și făceam meditații la biologie și la chimie, tot mama și-a dorit neapărat să merg la castingul acesta’’, a declarat Vlad Gherman în cadrul podcastului ‘’Vin de-o poveste’’ realizat de Radu Țibulcă.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel