Recunoașteți personajul? Este o celebră prezentatoare TV de la noi din țară

Data publicării:

Fetița din imagine s-a făcut cunoscută atât în televiziune, cât și ca fotomodel, pozând într-una dintre cele mai populare reviste pentru adulți ale vremurilor trecute.

Fetița din imagine s-a născut la data de 9 decembrie 1980, la Roșiorii de Vede, Teleorman. Aceasta a fost fotomodel, însă extrem de remarcată s-a făcut în televiziune, acolo unde a prezentat unele dintre cele mai de succes show-uri, potrivit wikipedia.

Până să ajungă la Antena 1, postul TV care a consacrat-o, fetița din imagine a avut multe alte experiențe în acest domeniu cu mai multe televiziuni, precum Național TV sau Prima TV. În 2006 a avut loc și debutul său în lumea cinematografiei, aceasta interpretând un rol în filmul „Margo”, regizat de Ioan Cărmăzan.

Citește și: Recunoașteți personajul? Este un celebru critic vestimentar de la noi din țară

Cât despre viața personală, aceasta a avut mai multe relații cu diferiți bărbați celebri, însă niciunul dintre aceștia nu au reușit să o aducă în fața altarului. Se pare însă că un cântăreț popular în România a fost bărbatul vieții sale, dar și tatăl copilului său, Josephine. Cei doi s-au căsătorit de curând, iar împreună formează una dintre cele mai unite și frumoase familii din lumea mondenă.

În prezent, fetița din imaginile de mai sus este într-o amplă recunoaștere de sine, renunțând la televiziune sau la alte activități din viața profesională de dragul familiei sale. Chiar dacă fanii o iubesc și și-au dorit să o vadă în continuare la show-urile care au consacrat-o, celebra prezentatoare și-a dorit să se pune pe ea pe primul loc, iar abia mai apoi cariera. Acum însă, se află într-un amplu proces de revenire pe micile ecrane, acolo unde toată lumea speră că o va vedea cât mai curând.

După cum probabil ți-ai dat deja seama, în imagini este nimeni alta decât Gina Pistol!

Citește și: Recunoașteți personajul? A făcut furori în filme și este considerată una dintre cele mai bune voci din România

Care este meseria sa de bază

Dacă de-o vreme bună, Gina Pistol este constant în luminile reflectoarelor, în copilărie, soția lui Smiley nici nu s-ar fi gândit că poate ajunge vreodată în acest punct. Aceasta are la bază o specializare total diferită, către care a îndrumat-o cel mai mult mama sa, care își dorea ca fiica sa să aibă o sursă sigură de venit.

„Sunt de meserie optician. Mama s-a gândit să am o meserie să fac bani. Pe vremuri, când făceam practică șlefuiam lentile. Nu mă văd făcând asta. Dădusem la optică. Voiam să devin bijutier. Asta am terminat, optica”, a povestit prezentatoarea de la Antena 1, potrivit unica.

VEZI și: Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

A avut mai multe locuri de muncă

Până să ajungă însă pe micile ecrane, Gina Pistol mărturisește că a experimentat fel de fel de meserii, unele mai ușoare decât altele. Vedeta nu a spus nu nici „muncii de jos”, fiind nevoită adesea să facă și curățenie la firmele unde era angajată la vremea aceea. 

„A venit de la sine. Fiind la o agenție de modele luau hostese pentru salonul auto. Acolo a venit cineva care se ocupa de deschiderea unui magazin. I-a plăcut că am vorbit frumos la o prezentare și au vrut să mă angajez la magazinul acela. Am muncit și acolo… De câte ori am frecat podelele si am spălat geamurile….”, spune Gina.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel