Recunoașteți personajul? Este un celebru critic vestimentar de la noi din țară

Data publicării:

Fetița din imagine s-a făcut extrem de cunoscută în lumea modei, de-a lungul timpului.

Fetița din imagine s-a născut la data de 28 iulie 1981, în Pitești, România. În prezent, aceasta este o stilistă, critic de modă foarte cunoscut, dar și o vedetă de televiziune din România, extrem de cunoscută pentru mai multe show-uri. Totodată, ea este și unul dintre cei mai influenți fashion editori români, potrivit wikipedia.

Când vine vorba de studiile fetiței din imagine, aceasta a absolvit secția de „Modă”, din cadrul UNARTE, însă a absolvit și Facultatea de Drept din București. Chiar dacă putea deveni oricând un avocat de succes, aceasta nu s-a gândit nicio clipă să profeseze aici, întrucât dorința de a face modă era prea mare. 

Încă de la primele sale apariții în televiziune, vedeta din imagine s-a remarcat datorită vestimentațiilor spectaculoasă și destul de ieșite din comun. Aceasta a stârnit, de-a lungul timpului, diferite controverse, însă se pare că toate aceste comentarii au contribuit într-o proporție la succesul culminant de care ea se bucură astăzi.

Cât despre viața personală, fetița din imagina a fost căsătorită timp de opt ani alături de un celebru designer de pantofi, cei doi având și o fiică împreună, Mikaela. Drumurile lor s-au separat însă în 2013, iar în prezent criticul de modă trăiește o altă poveste de dragoste alături de bărbatul cu care a ales să meargă și în America Express, cel mai nou show de televiziune în care este implicată.

Așadar, după cum probabil că ți-a dat seama deja, fetița din imagine este nimeni alta decât Iulia Albu!

Tatăl Iuliei Albu visa să aibă un băiat

Chiar dacă părinții săi au avut parte de două fete, Iulia Albu mărturisește faptul că tatăl acesteia și-a dorit cu ardoare să aibă parte de un băiat. Din cauza acestui lucru, vedeta a fost o lungă perioadă de timp îmbrăcată și tunsă mai masculin. Acest lucru a durat însă până la vârsta de 13 ani, când Iulia Albu și-a descoperit pasiunea pentru modă.

„Gândindu-mă acum dacă ar fi fost vreun vis pe care aş fi vrut să mi-l îndeplinesc în copilărie, acela ar fi fost să îl întâlnesc pe Bruce Lee! Şi nicidecum să intru într-un atelier de designer sau să fiu celebră pentru o zi! Tatăl meu şi-a dorit cu ardoare să aibă un băiat, drept pentru care viaţa i-a dăruit două fiice. Fireşte că, fiind prima născută, am avut doar coafuri băieţeşti şi am purtat o bună parte din viaţă doar haine băieţeşti, poate şi de asta am fost o tipă băieţoasă în copilărie! Nu, nu am fost o domnişoară elegantă, până la 13 ani! Atunci lucrurile s-au schimbat fundamental, mai ales sub influenţa mătuşii mele, regretata actriţă Ileana Focşa”, a mărturisit Iulia Albu, în exclusivitate pentru Click!  

Citește și: Mihai Albu, marele regret legat de fiica sa: „Foarte greu i le insuflu”

Încearcă să o ajute pe fiica ei să aibă parte de experiențe unice

Chiar dacă în mare parte, Iulia Albu s-a ocupat exclusiv de educația fiicei ei, care a rămas în custodia sa, după divorț, vedeta spune că încearcă să-i ofere Mikaelei cea mai aleasă educație. Vedeta nu crede în cadouri scumpe, superficiale, ci consideră că orice copil trebuie să aibă parte de experiențe unice.

„13 ani sărbătoriţi... în balon! De ce nu? Niciodată nu am crezut în cadouri scumpe şi inutile. Copiii au nevoie de EXPERIENŢE unice. Prima dată când înveţi un skill nou, prima noapte dormită în cort, în mijlocul naturii, prima dată când vezi marea. Experienţe trăite alături de familie, de prieteni. Nu uitaţi să vă iubiţi copiii şi mai ales să le spuneţi asta... DES!”, a scris Iulia Albu pe Instagram cu ocazia zilei de naștere a fiicei ei.

VEZI și: Adevăratul motiv care a dus la divorțul dintre Iulia și Mihai Albu: „A venit cu o găină acasă”. Designerul nu-și vede fata des



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel