Reacția neașteptată a Andreei Marin, după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta: „Criticile le primesc astfel...”

Data actualizării: | Data publicării:
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu și Andreea Marin, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu și Andreea Marin, instagram/ colaj foto

Andreea Marin nu s-a arătat a fi deloc interesată de comentariile pe care Iulia Albu le-a făcut la adresa stilului său vestimentar.

Andreea Marin a fost subiectul de discuție a Iuliei Allbu, în carul emisiunii Poliția Modei, de pe Antena Stars, unde „Zâna Surprizelor” a intrat în vizorul celebrului critic de modă. Chiar dacă vedeta are sute de admiratori, se pare totuși că stilul său vestimentar nu este pe placul blondinei. Lucrul care nu i-a plăcut însă Iuliei Albu a fost faptul că Andreea Marin s-a fotografiat cu tocuri, în propria sa curte, fapt ce nu este deloc justificat, în concepția acesteia.

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (…) Erai în papuci la tine în casă – pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă – și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?!', a comentat Iulia Albu, după ce a văzut videoclipul postat de Andreea Marin pe TikTok, acum ceva timp.

Te-ar putea interesa și: „Nu pot vorbi deloc”. Ștefan Bănică, nevoit să-și anuleze concertul, din cauza problemelor de sănătate

Ce îi răspunde Andreea Marin Iuliei Albu

Se pare însă că Andreea Marin nu este prea afectată de astfel de critici primite. Vedeta nu mai pune atât de mult preț pe haine, ajungând la vârsta la care este condusă de total alte principii și valori. Așadar, Andreea Marin îi răspunde simplu și ferm Iuliei Albu. 

"Le primesc astfel: nu mă interesează. Mulțumesc!", a mărturisit Andreea Marin, pentru wowbiz

 

În urmă cu ceva timp, aceasta spunea că își găsește destul de repede vestimentațiile pentru un eveniment, întrucât hainele nu sunt un principiu după care să se ghideze în viață.

"Nu mai sunt la vârsta la care să îmi fie greu să mă pregătesc pentru un eveniment. Până la urmă, nu e una, e alta și în fond nu haina îl face pe om", a dezvăluit Andreea Marin pentru sursa citată.

Citește și: „Întâlnirea dintre noi este un miracol”. Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

„Îmi provoacă o mare indiferență”

Nu este prima dată însă când în spațiul public Andreea Marin își exprimă părerea cu privire la Iulia Albu și la comentariile pe care aceasta le face, cu privire la ținutele sale. În urmă cu puțin timp, Zâna a acceptat provocarea sosurilor picante din cadrul emisiunii La Măruță, atunci când nu s-a mai abținut și a acordat numele criticului de modă în cadrul unei întrebări destul de incomode. De asemenea, nici pe atunci aceasta nu se arăta a fi prea interesată de comentariile pe care blondina le face la adresa ținutelor sale. 

„Tu ești poreclită zâna, cine consideri că este poreclită scorpia în showbiz?’, a întrebat-o Cătălin Măruță.

„Iulia Albu, dar nu cred că e o jignire. Ea vrea așa. Oricum, cuvântul ăsta poți să îl folosești și ca alint, a răspuns Andreea Marin.

Cât despre comentariile la ținutele mele, îmi provoacă o mare indiferență. Dacă ar fi numai Iulia în țara asta care ar comenta ceva despre mine într-un fel neplăcut aș spune, dar sunt antrenată pentru succes. Las vorbele să curgă și eu îmi văd de drum’, a mai spus Andreea Marin.

VEZI și: Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai orientați spre interese...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel