Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai orientați spre interese...”

Data publicării:

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a dezvăluit mai multe detalii din relația cu Adrian Brâncoveanu. 

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, de șase ani de zile. După mai multe relații eșuate, „Zâna Surprizelor” și-a găsit în sfârșit fericirea, dar și liniștea. Dacă în mod normal aceasta este foarte rezervată, când vine vorba de viața personală, în cadrul unui interviu a vorbit despre partenerul ei de viață și de „pacea interioară” pe care acesta i-o oferă în fiecare zi.

„Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar, totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul. Au o semnificație. (n.r. comunicarea dintre noi) e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. (...) Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână. Chiar ne bucuram de această stare de bine și de liniște, de pace interioară.”, a dezvăluit Andreea Marin pentru Antena Stars.

Poate te interesează și: Andreea Marin, devastată de durere după ce a fost înșelată: „Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11”

 

Ce spune Andreea Marin despre căsătorie

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori, așadar știe ce este căsătoria și ce presupune acest legământ. Tocmai din această cauză, celebra prezentatoare nu consideră faptul că acest act este semnificativ în relația ei, în momentul de viață. Vedeta a suferit extrem de mult în dragoste, în trecut, lucru ce a făcut-o să-si piardă încrederea în puterea pe care căsătoria o are asupra a două persoane.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe ... nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii.”, a spus Andreea Marin, pentru Antena Stars.

Citește și: Andreea Marin, declarații neașteptate despre Andreea Esca: "Ea se joacă mereu cu viața". Cum a caracterizat-o pe Teo Trandafir

 

„Oamenii sunt mult mai orientați spre interese care în loc să-i unească”

Mai mult, dacă pe vremuri, căsătoria era văzută de toată lumea ca un lucru ce unea persoanele, în ziua de astăzi totul este mult mai superficial, mărturisește Andreea Marin.

„În ziua de azi lucrurile sunt altfel, decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai orientați spre interese care în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă.”, a mai adăugat vedeta.

Citește și: „Eu eram cât ele două la un loc”. Teo Trandafir, în competiție cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Cum a reușit să le fure audiența

Cum a perceput iubitul ei celebritatea

Andreea Marin este unul dintre cele mai sonore nume din țara noastră. Vedeta are o carieră impresionantă în spate și chiar și în ziua de astăzi se bucură de un succes uriaș, pe plan profesional. Cu toate acestea, Adrian Brâncoveanu a perceput-o ca fiind o persoană normală și a văzut dincolo de ce i-a oferit sticla. Tocmai acest lucru a impresionat-o cel mai mult pe vedetă la iubitul ei, pe care-l caracterizează a fi total „autentic”.

„El nu mă vede așa, ci cum mă vede fiecare membru din familia, un om normal, asta e important, în rest totul e aparență. Când găsești ceva autentic și ai oameni alături de care să simți lucrurile în acest fel, e bine să-i ții aproape. Eu sunt tolerantă și dau tot. Nu poți porni de la premisa că toți oamenii sunt la fel. Trebuie să-i acorzi unui om ocazia să dovedească ceva. Nu sunt foarte geloasă, în limitele bunului simț. Nu am nici motive exagerate în acest sens.”, a mai dezvăluit aceasta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel