„Nu pot vorbi deloc”. Ștefan Bănică, nevoit să-și anuleze concertul, din cauza problemelor de sănătate

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ștefan Bănică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ștefan Bănică, Instagram

 Ștefan Bănică le-a dezvăluit fanilor faptul că se confruntă cu câteva probleme de sănătate ceva mai severe. 

Gripa de sezon se pare că le dă mari bătăi de cap și vedetelor, unele dintre ele fiind destul de afectate de aceste viroze. Printre ele se numără și Ștefan Bănică Junior, care a fost nevoit să-și anuleze un concert pe ultima sută de metri. Artistul ar fi trebuit pe data de 28 februarie să-și onoreze un concert în Capitală, însă problemele de sănătate l-au împiedicat, spre dezamăgirea fanilor. Anunțul a fost făcut de artist pe rețelele sale de socializare, unde a dezvăluit faptul că se confruntă cu o laringită acută, ce nu-i mai permite să vorbească deloc, pentru moment. 

 "Îmi pare tare rău să mă aflu în situația de a nu putea cânta în această seară în București, la un concert programat de anul trecut. Nu pot vorbi deloc, am o laringită acută, care mi-a afectat corzile vocale. Îmi cer scuze oamenilor care au cumpărat bilete să mă vadă. Sper să înțeleagă situația și să-mi revin cât mai repede. Concertul va fi reprogramat.”, a transmis Ștefan Bănică pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, umilită și jignită de Ștefan Bănică: „Problemele cu agresivitatea au fost dintotdeauna. Plângea de faţă cu noi”

 

Ce temeri avea artistul la începutul carierei

Faptul că tatăl său, Ștefan Bănică Senior, era un nume mare în lumea filmului, a pus foarte mare presiune asupra solistului, care nu era întocmai încurajat de părintele său în această direcție. Marele artist se temea de faptul că fiul său nu va face față presiunilor întâlnite la orice pas în acest domeniu. 

„Tatălui meu, probabil, îi era frică să nu clachez în această profesie, să nu fiu apăsat de renumele lui. Dar asta şi pentru că nici eu, la rândul meu, nu-i arătasem sau nu-i demonstrasem că-mi doresc cu adevărat să fiu actor. Şi atunci, cred că avea senzaţia că e vorba doar de un moft, aşa cum îi spun şi eu azi lui Radu Ştefan, să nu fie o formă fără conţinut”, a declarat artistul în urmă cu mai mult timp, într-un interviu acordat ziarului „Weekend Adevărul”.

„Astăzi îi înţeleg perfect teama”

Totuși, Ștefan Bănică spune că teama tatălui său a fost îndepărtată odată cu pătrunderea sa propriu-zisă în domeniu. Mai mult, artistul mărturisește faptul că astăzi înțelege perfect aceste temeri, care sunt extrem de justificate, din perspectiva unui părinte.

„Această frică i-a dispărut tatălui meu în momentul în care m-a văzut pasionat şi implicat în tot ceea ce făceam după ce am intrat la Institutul de Teatru. Astăzi îi înţeleg perfect teama, având, la rândul meu, copii. Dar undeva, înlăuntrul meu, de mic copil am ştiut sau am intuit că asta am să fac şi nimic altceva”, a declarat Ştefan Bănică Jr. pentru „Weekend Adevărul”.

Citește și: Andreea Marin, devastată de durere după ce a fost înșelată: „Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11”

Motivul pentru care tatăl său era mai dur

Renumele, dar și principiile de viață de la vremea aceea, l-au determinat pe Ștefan Bănică Senior să fie mai dur cu fiul său, mai ales după ce acesta și-a dorit să urmeze aceeași direcție profesională.

„Generația lui (a tatălui său, n.r.), el al terminat institutul în 1955, în 1956 a venit „Generația de aur”: George Constantin, Rebengic, Cozorici, o pleiadă, Silvia Popovici, Draga Olteanu, oho. O pleiadă întreagă de actori uriași și valori. El, făcând parte din generațiile care au schimbat teatrul românesc și filmul românesc, avea o anumită disciplină și o anumită implicare pe care rar o mai văd în ziua de astăzi. Eu așa am fost crescut. Am crescut cu respectul față de meserie și implicare”, a adăugat Ștefan Bănică în podcast-ul Fain& Simplu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel