„Întâlnirea dintre noi este un miracol”. Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Instagram

Andreea Marin a oferit informații de la începutul relației cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin este foarte rezervată, când vine vorba de viața personală. Vedeta a refuzat să-și mai expună relația în fața publicului ei, după eșecurile prin care a trecut în ultimele mariaje în care a fost implicată. Cu toate acestea, recent, celebra prezentatoare și-a deschis sufletul și a vorbit despre povestea de dragoste dintre ea și Adrian Brâncoveanu. Cei doi formează deja un cuplu de șase ani de zile și, chiar dacă la început nu a fost vorba despre o poveste de dragoste, aceștia s-au regăsit și au dezvoltat sentimente puternice unul față de celălalt. 

„Întâlnirea cu Adrian, de exemplu (n.r. este un miracol). Nu cred că e ușor să cunoști un om bun și potrivit ție, în ziua de azi. Întâlnirea din avion nu a fost o întâlnire. Noi ne-am amintit mult după ce ne-am cunoscut cu adevărat. A fost o întâmplare. Nici nu eram sigură că e același om, însă el mi-a confirmat că am trecut unul pe lângă celălalt în avion și pe atunci viețile noastre aveau un alt curs, nu se punea problema să fim unul pentru celălalt.”, a dezvăluit Andreea Marin la Antena Stars.

Te poate interesa: Andreea Marin, devastată de durere după ce a fost înșelată: „Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11”

 

Ce spune Andreea Marin despre căsătorie

Chiar dacă de-a lungul timpului a suferit mai multe dezamăgiri în dragoste, ba chiar a fost și înșelată, după cum confirma chiar ea recent, Andreea Marin nu și-a pierdut nicio clipă speranța. Vedeta a știut întotdeauna că va întâlni pe cineva care o va iubi pentru cine este în spatele camerelor de filmat, chiar dacă nu-și mai dorește să mai ajungă încă o dată în fața altarului.

„Eu am crezut mereu în dragoste. Eu sunt un om foarte optimist și cred în mine și în miracolele vieții. Am trecut prin momente grele, dar oamenii nu sunt l fel. În căsătorie am crezut mereu. Una e să nu ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să nu crezi într-o instituție. La vârsta mea nu mai este necesară. Am trecut prin multe, nu este ceva ce ne va ține legați. În ziua de astăzi oamenii sunt mult mai îndreptați către interese care, în loc să-i unească, mai mult îi dezbină.”, a continuat ea.

Poat te interesează și: Cât plătește Andreea Marin pentru studiile fiicei sale. Violeta este elevă la o școală privată: "Muncesc pentru copilul meu"

 

„Noi simțim că suntem dintotdeauna împreună”

Cei doi îndrăgostiți simt că sunt suflete pereche, motiv pentru care anii de când formează un cuplu sunt resimțiți drept o veșnicie. Mai mult, „Zâna Surprizelor” a recunoscut faptul că există și o doză mică de gelozie în cuplul lor, care este bine-venită. 

„Comunicarea acum e mult mai matură, mai așezată. Nu sunt foarte geloasă, în limitele bunului simț. Nici motive nu am exagerate în acest sens, însă iubirea în sine înseamnă și un sentiment de posesiune, însă iubirea în sine nu înseamnă că trebuie să duci lucrurile astea în punctul în care cei doi se sufocă reciproc. Șase ani…nici nu știu când a trecut timpul. Noi simțim că suntem dintotdeauna împreună. Nici măcar nu simțim că sunt șase. Simțim că e o frumoasă veșnicie”, a mai spus prezentatoarea TV. 

Citește și: Andreea Marin, dieta cu care a slăbit 20 de kilograme: „Cinci mese pe zi”. Alimentele de care se ferește „ca de ciumă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel