Reacția lui Dani Oțil, după ce Delia Matache a fost criticată pentru că nu vrea copii: „La asta nu ne-am gândit”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Dani Oțil a dezbătut și el cel mai controversat subiect al momentului actual. 

Dani Oțil s-a hotărât să vorbească în cadrul emisiunii matinale pe care o prezintă despre cel mai controversat subiect al momentului: declarațiile făcute de Delia Matache, cu privire la decizia sa de a nu face copii. Totul a pornit de la faptul că acesta a auzit faptul pe multe posturi de radio sau rețele de socializare faptul că se discută acest subiect, ce ține de viața personală a vedetei, în loc ca oamenii să-și concentreze atenția asupra problemelor reale cu care ne confruntăm în ziua de astăzi. În acest sens, Dani Oțil consideră că acest amănunt o privește strict pe Delia, iar artista poate avea anumite motive mai serioase la bază, pentru care nu are copii până în prezent. 

„Nu-mi vine să cred că ieri am auzit la două emisiuni de radio că s-a vorbit de Delia Matache. Nu-mi dau cu părerea, pentru că sunt proaspăt tătic și o înțeleg. Noi vorbim la radio, pe Facebook și peste tot despre de ce nu face Delia copii. De ce nu ne-am întrebat că poate are și altă problemă, la asta nu ne-am gândit. Fiecare e liber să facă fix ce vrea cu corpul lui.”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii de pe Antena 1. 

Dan Negru sare în apărarea Deliei, după ce a declarat faptul că nu vrea copii: „Doar un mitocan intră în intimitatea unui cuplu”

 

Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea, o pune la zid pe Delia

În timp ce mai multe vedete au sărit în apărarea vedetei, sunt și persoane care cataloghează declarațiile artistei ca fiind deplasate. Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea a indignat pe toată lumea, după ce, în mediul online, a făcut o serie de declarații controversate, cu privire la femeile care nu vor să nască, respectiv la Delia. În primul rând, bărbatul îi transmite solistei că nu este o femeie pe care să o dorească, din cauza comportamentului său, ba mai mult, niciun alt bărbat nu și-ar dori să aibă de a face cu așa ceva, chiar dacă aceasta este deja căsătorită. În final, bărbatul o sfătuiește pe artistă să se mai gândească asupra declarațiilor făcute și să le revizuiască, dar,  nu în ultimul rând, îi oferă un sfat și lui Răzvan Munteanu, soțul Deliei.

”Eu nu vreau femeie ca tine care nu vrea să facă copii. Eu, bărbat, am nevoie instinctiv, primordial, ca neamul meu să meargă înainte. Am nevoie ca tribul meu, în momentul în care eu îți dau sămânța ca femeie, să se înmulțească, să fie mare, puternic. Noi nu vrem femeie ca tine, Delia, niciunul dintre noi bărbații nu vrem femei din astea care spun că le e mai bine așa, singure, fără copii. Planeta asta suportă miliarde de oameni.

„Tot mapamondul s-a inflamat din cauza declarațiilor Deliei”. Ioana Dichiseanu sare în apărarea artistei: „Țin să o felicit”

Genul ăsta de idei nici măcar nu-ți aparțin, sunt inoculate, ești nevinovată. Dacă părinții tăi gândeau cum gândești tu, tu erai în plus, tu nu existai. 

Creezi un precedent foarte periculos, și așa lumea e slăbită. Lumea se bazează pe bărbat și femeie, pe acest cuplu puternic din care și tu ai ieșit. Așa că, revizuiește-ți un pic opinia și spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat și să-și dorească urmași pe care ovarele tale le pot aduce cumva pe această lume.”, spunea, pe TikTok, Cezar Ionașcu.

Vezi AICI ce i-a răspuns mama Deliei lui Cezar Ionașcu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel