Răzvan Simion a avut în trecut probleme cu somnul. Remediul minune care i-a rezolvat problema

Data publicării:
Răzvan Simion, sursa foto Instagram
Descriere foto: Răzvan Simion, sursa foto Instagram

Ce sfat a primit Răzvan Simion de la medicul său pentru a scăpa de problemele cu somnul?

Răzvan Simion este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, acesta l-a avut invitat pe Doctorul Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni. Acesta va avea propria emisiune medicală la Antena 1 și a venit în platoul matinalului pentru a vorbi despre acest proiect. 


„Emisiunea asta e visul meu de câţiva ani. Oamenii în primul rând se vor distra, vor râde, pentru că medicina nu trebuie să fie tristă, medicina poate să fie amuzantă, oamenii vor învăţa lucruri.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil. Ce declarații de dragoste și-au făcut cei doi în văzul tuturor


Oamenii mai departe să preia mesajul, să-l respecte, să şi îmbunătăţească stilul de viaţă, să şi îmbunătăţească sănătatea, să practice prevenţia şi practic să aibă un livestyle design”, a declarat  Dr. Mihail Pautov. 

Răzvan Simion, amintiri de pe vremea când locuia împreună cu Dani Oțil: „Ianca s-a conceput cu Dani de față”


Răzvan Simion și-a adus aminte de o întâmplare tare comică din trecut. Prezentatorul TV a avut probleme cu somnul, așa că a apelat la medicul lui, în speranța că îi va recomanda niște medicamente. Spre surprinderea sa, acesta a considerat că nu este cazul să îi prescrie pastile, așa că i-a dat un sfat excelent care l-a ajutat să scape de această problemă.

 
„Aveam o problemă cu somnul și am sunat medicul să îl întreb ce să fac. Mă așteptam să îmi prescrie niște pastile ceva, dar el mi-a zis: joci 30 de minute de tenis și bei 40 ml coniac. Am reușit să dorm”, a povestit Răzvan Simion în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. 

 

Răzvan Simion, despre despărțirea de Lidia Buble. Cât de mult a suferit prezentatorul

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel