Răzvan Simion, despre despărțirea de Lidia Buble. Cât de mult a suferit prezentatorul

Data publicării:
Lidia Buble și Răzvan Simion, foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble și Răzvan Simion, foto Instagram

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au sous adio în urmă cu 9 luni, spre uimirea tuturor. Cât de greu le-a fost celor doi?

Chiar dacă nimeni nu s-ar fi așteptat ca relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble să se termine, în urmă cu 9 luni, vestea că cei doi vor merge pe drumuri separate a șocat pe toată lumea. Cei doi au rămas în relații bune, iar despărțirea nu a fost presărată cu acuzații sau jigniri. Chiar dacă nu au vrut să dea de înțeles lumii că suferă, la 9 luni de atunci, Răzvan a făcut o confesiune extrem de emoționantă. 


„Și bărbații suferă după o despărțire sau după un divorț, dar ei recunosc mai greu, că au nevoie de ajutor”, a spus Răzvan Simion în timpul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. 


Dani Oțil a intervenit rapid: „Vai, foarte emoționant acest ultim minut în care a vorbit Răzvan”, a spus acesta în spirit de glumă. 


„Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, a declarat Lidia Buble la PRO TV PLUS.


Chiar dacă Lidia Buble nu și-a găsit încă pe altcineva, Răzvan Simion a început o relație cu frumoasa Daliana Răducan. Lidia Buble a vorbit deschis despre acest subiect și despre noua relație a lui Răzvan. 


„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. Răzvan e un om foarte fain. E norocoasă”, a spus Lidia Buble.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel