Răzvan Simion, amintiri de pe vremea când locuia împreună cu Dani Oțil: „Ianca s-a conceput cu Dani de față”

Data publicării:
Răzvan Simion, sursa foto Instagram
Descriere foto: Răzvan Simion, sursa foto Instagram

Răzvan Simion și Dani Oțil se cunosc încă de pe vreme când erau elevi. Prezentatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” au o prietenie foarte strânsă și multe amintiri amuzante. 

Invitat în podcastul lui Mihai Bobonete de pe Youtube, Răzvan Simion a vorbit despre perioada când locuia împreună cu Dani Oțil. Cei doi prezentatori au locuit împreună când au venit de la Reșița în Capitală. Răzvan Simion și fosta lui soție au împărțit apartamentul cu Dani. Chiar dacă aveau camere separate, din cauza unei uși defecte, aceștia nu aveau parte de prea multă intimitate. 


"Am stat niște ani împreună și când am venit în București am stat împreună. Ianca s-a conceput, practic, cu Dani de față. Aveam o ușă la cameră care nu se închidea bine niciodată", a mărturisit Răzvan Simion în podcastul lui Mihai Bobonete. 


Copiii lui Răzvan Simion locuiesc la Timișoara, alături de mama lor, dar vin des pentru a-și vizita tatăl. 


"Copiii fac foarte bine. Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pe aici pentru că nu are prieteni, nu are toate ustensilele cu care se dă. Acum strânge bani de motor. El seamănă mai mult cu Dani, deși fizic seamănă cu mine", a mai spus prezentatorul TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel