Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil. Ce declarații de dragoste și-au făcut cei doi în văzul tuturor

Data publicării:

Răzvan Simion și Daliana Răducan au strălucit la nunta lui Dani Oțil. Iată cât de frumoși sunt cei doi împreună.

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o frumoasă poveste de iubire și în curând vor împlini un an de relație. Cei doi au mers împreună la nunta lui Dani Oțil. Răzvan s-a distrat pe cinste, dar nu a uitat să îi declare dragostea frumoasei sale iubite. Cei doi s-au fotografiat împreună și și-au făcut declarații de iubire pe Instagram. 


„Găsește pe cineva care...”, au scris atât Răzvan Simion, cât și Daliana Răducan, pe Instagram. 


Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut o nuntă superbă, unde s-au distrat pe cinste alături de prieteni și familie. Chiar dacă au ținut totul secret până în ultima clipă, Gabriela a avut grijă ca fanii de pe Instagram să nu piardă niciun moment. Viitoarea mămică a atras toate privirile, cu o rochie superbă și un zâmbet larg. Aceasta a fost tot timpul în centrul atenției, iar Dani și Răzvan au încins platoul de dans și s-au distrat pe cinste.

 

Lidia Buble, mesaj subtil la adresa lui Răzvan Simion: "Gândește-te, ai lăsa pe cineva să curețe toată mizeria?"


Ce spune Lidia Buble despre noua relație a lui Răzvan Simion: 


„Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, a declarat Lidia Buble la PRO TV PLUS.

 

Răzvan Simion, despre despărțirea de Lidia Buble. Cât de mult a suferit prezentatorul


Cei doi au rămas în relații bune chiar dacă au decis să pună capăt relației. În timp ce Răzvan Simion iubește deja o altă femeie, Lidia s-a concentrat foarte mult pe partea profesională și nu s-a afișat până în prezent alături de niciun alt bărbat. 


„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. Răzvan e un om foarte fain. E norocoasă”, a spus Lidia Buble.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel