Răzvan Simion și Daliana Răducan, împreună la nunta lui Dani Oțil. Ce declarații de dragoste și-au făcut cei doi în văzul tuturor

Răzvan Simion și Daliana Răducan au strălucit la nunta lui Dani Oțil. Iată cât de frumoși sunt cei doi împreună.

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o frumoasă poveste de iubire și în curând vor împlini un an de relație. Cei doi au mers împreună la nunta lui Dani Oțil. Răzvan s-a distrat pe cinste, dar nu a uitat să îi declare dragostea frumoasei sale iubite. Cei doi s-au fotografiat împreună și și-au făcut declarații de iubire pe Instagram. 


„Găsește pe cineva care...”, au scris atât Răzvan Simion, cât și Daliana Răducan, pe Instagram. 


Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut o nuntă superbă, unde s-au distrat pe cinste alături de prieteni și familie. Chiar dacă au ținut totul secret până în ultima clipă, Gabriela a avut grijă ca fanii de pe Instagram să nu piardă niciun moment. Viitoarea mămică a atras toate privirile, cu o rochie superbă și un zâmbet larg. Aceasta a fost tot timpul în centrul atenției, iar Dani și Răzvan au încins platoul de dans și s-au distrat pe cinste.

 

Lidia Buble, mesaj subtil la adresa lui Răzvan Simion: "Gândește-te, ai lăsa pe cineva să curețe toată mizeria?"


Ce spune Lidia Buble despre noua relație a lui Răzvan Simion: 


„Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, a declarat Lidia Buble la PRO TV PLUS.

 

Răzvan Simion, despre despărțirea de Lidia Buble. Cât de mult a suferit prezentatorul


Cei doi au rămas în relații bune chiar dacă au decis să pună capăt relației. În timp ce Răzvan Simion iubește deja o altă femeie, Lidia s-a concentrat foarte mult pe partea profesională și nu s-a afișat până în prezent alături de niciun alt bărbat. 


„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. Răzvan e un om foarte fain. E norocoasă”, a spus Lidia Buble.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 16 mai 2021, 09:57 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play