Răzvan Botezatu, în război cu Mara Bănică. Motivul pentru care s-au certat cei doi la Sunt celebru, scoate-mă de-aici: „Vrei cu disperare să îți menții locul aici”

Data actualizării: | Data publicării:

Răzvan Botezatu și Mara Bănică au pornit un conflict destul de aprins în cadrul show-ului „Sunt celebru, scote-mă de-aici”.

Emisiunea „Sunt celebru, scote-mă de-aici” pune la încercare atât cele mai mari temeri ale vedetelor, cât și rezistența lor psihică, de a face față presiunii, dar și supraviețuirii în cadrul unui grup. Condițiile grele din junglă, dar și dorința de a câștiga premiul cel mare, au determinat deja doua celebrități să poarte discuții foarte aprinse una cu cealaltă și să instaleze o stare tensionată în toată tabăra. Este vorba despre Răzvan Botezatu și Mara Bănică, care nu au mai rezistat și au spus lucrurilor pe nume.

„Este foarte greu să faci un grup, din câți suntem noi aici. Ați pornit oricum de la început cum ați pornit, nu am fost un grup de la început . Mara zicea să fim o echipă, ca să îi dăm afară pe ceilalți, păi tu te trezești după șase zile să spui că trebuie să fim o echipă, după ce tu deja ai făcut niște strategii?”, i-a reproșat Răzvan Botezatu coechipierei sale, Mara Bănică.

Lidia Buble, momente dramatice în cadrul unei emisiuni: „Nu pot. Nu-mi vine să cred”. Artista nu s-a putut opri din plâns / VIDEO

Răzvan Botezatu, cuvinte dure la adresa jurnalistei

Discuția nu s-a sfârșit însă aici, iar fostul prezentator TV i-a aruncat cuvinte destul de dure colegei sale cu care împarte tabăra în această perioadă. În acest sens, Răzvan Botezatu i-a promis vedetei că se va răzbuna, pentru lucrurile pe care i le-a făcut, și anume, pentru că l-a trădat.

„Mara, poți să te oprești din a bârfi și să fim o echipă? Eu acum mă enervez pe tine. Dacă eu i-am spus Lidiei că eu o susțin pe Ruxi tu trebuie să spui tot? Pentru că tu ai spus la toată lumea. Eu înțeleg că vrei cu disperare să îți menții locul aici, dar nu așa se face. Eu îți spun sincer că dacă te prind, te ard, sunt răzbunător. Eu sunt o echipă cu tine pentru că nu am încotro.”, a mai adăugat Răzvan Botezatu.

Cunoscuta jurnalistă nu s-a lăsat însă mai prejos și i-a răspuns celui care i-a adus acuzații destul de grave. 

„Stai puțin, pentru că eu nu ridic tonul la tine. Cu mine trebuie să vorbești frumos, nu să-mi vorbești de sus.  Dacă vrei să susții un adversar, da, mi se părea normal să știe tot grupul.”, i-a răspuns Mara Bănică colegului său de tabără. 

Ce obicei a adoptat Adela Popescu în Republica Dominicană: „Ziua șase parcă”. Vedeta face asta împreună cu Radu Vâlcan

 

 

Conflictul dintre cei doi a rămas unul aprins

Acuzațiile au continuat, iar Răzvan Botezatu i-a reproșat jurnalistei faptul că aceasta încearcă doar să câștige popularitate, motiv pentru care și-a dorit să intre în conflict cu el. În final, nici vedeta nu s-a lăsat mai prejos, continuând astfel seria de replici acide.

„Vrei să-ți faci vizualizări pe spatele meu.”, i-a reproșat din nou Răzvan Botezatu Marei Bănică.

„Nu pot să mă înjosesc să-i răspund lui Răzvan la provocările astea pe care nu le încearcă doar cu mine. Faci un circ cu speranța să rămâi într-un circ.”, a fost răspunsul dat de aceasta. 

Mara Bănică a rupt prietenia cu Bianca Drăgușanu: „M-a dezamăgit. Noi am fost foarte apropiate”

De ce nu vrea Cosmina Păsărin să participe la un show de supraviețuire: "Nu accept astfel de invitații"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel