Mara Bănică a rupt prietenia cu Bianca Drăgușanu: „M-a dezamăgit. Noi am fost foarte apropiate”

Data publicării:
Mara Bănică, captură video PRO TV. Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Mara Bănică, captură video PRO TV. Bianca Dragusanu, foto Instagram

Mara Bănică a rupt tăcerea despre cearta pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu

Mara Bănică a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, acolo unde a fost supusă testului cu sosurile iuți. Vedeta a avut de ales între a răspunde unor întrebări incomode sau a mânca din sosurile iuți. La întrebarea „cine e vedeta care a dezamăgit-o cel mai mult”, Mara Bănică a răspuns, fără să stea pe gânduri, că Bianca Drgăgușanu a făcut-o să-și schimbe părerea despre ea. Cele două vedete au fost extrem de apropiate în perioada în care Mara Bănică mergea în emisiunea lui Dan Capatos, iar viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu făcea deliciul tabloidelor, la vremea aceea cu povestea de dragoste dintre aceasta și Adrian Cristea. 

„Cine m-a dezamăgit cel mai mult din showbiz și nu as putea ierta-o? Bianca Drăgușanu. Nu neapărat că aș ierta-o, ci nu aș mai crede-o. Atunci cu căsătoria cu Victor Slav. Am văzut că l-ai avut și pe Dan Capatos. Noi ne adunam acolo și o tocam.

Când a venit la el, noi am fost foarte apropiate. O ajutam în multe situații… Și după asta, suceala asta a ei, m-a dezamăgit. Eu sunt o romantică, cred în iubire. N-am vorbit cu ea de mult timp. Cum, mă, să te duci cu Cristea la...nu știi? Mie asta nu-mi iese din cap. În WC când se filma plângând.

Eu am ținut mult la ea, am fost prietene. De când am născut, mi-am promis că nu o să mai spun nimic nasol despre femeile care devin mămici.”, a spus Mara Bănică la PRO TV.

Mara Bănică participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'


Unele dintre cele mai mari celebrități din România vor trăi timp de două luni cea mai mare provocare a vieții lor în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.


 
Departe de casă, complet izolate, fără niciun contact cu fanii și luxul obișnuit, cu resurse limitate, înconjurate de insecte și animale exotice, vedetele se vor lupta pentru titlul de Regele sau Regina junglei. Cabral și Adela Popescu sunt gazdele acestui sezon care va împinge la maximum limitele psihice și fizice ale concurenților.

Prezentator TV, actriță și una dintre cele mai influente prezențe din mediul online din România, Adela Popescu este nerăbdătoare să ia contact cu jungla și provocările pe care aceasta le are pentru celebrități. „Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu... nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu. 

Unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV, actor și un pasionat al sporturilor extreme, Cabral va testa capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă. ”Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor - și, desigur, și publicului - că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci. Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment… și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Cabral. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel